Glowna nagroda jest oczywiscie ksiazka Terrego Pratchetta "I Shall Wear Midnight" w limitowanej i wlasnorecznie numerowanej przez mistrza edycji - naprawde piekna!
Ksiazka jest nowa, wyciagnieta tylko z folii do sfotografowania numeru i samej ksiazki. Konkurs jest bardzo prosty, musicie odgadnac jaki numer ma ta ksiazka w przedziale od 1 do 2500.
Oczywiscie wygrywa ten kto bedzie najblizej lub najlepiej jak trafi dokladnie w numer
Proste, prawda?
Poniewaz jest to naprawde obiekt kolekcjonerski mam nadzieje, ze osoba ktora wygra nie sprzeda jej zaraz na jakims serwisie aukcyjnym, tylko umiesci w swojej kolekcji i bedzie z niej dumna po wsze czasy. A jesli jednak sprzeda, to zycze jej aby Nac Mac Feegle zrobily mu w gaciach... lub tez w spodnicy, to co robia swoim najgorszym wrogom!
Jako, ze jest to konkurs... musimy miec tez jakis regulamin. A skoro sam konkurs jest prosty jak budowa cepa, to i sam regulamin jest prosty i zwiezly.
- W konkursie moga prac udzial tylko osoby zarejestrowane przed rozpoczeciem konkursu
- Kazdy z uczestnikow moze oddac tylko jeden glos
- Wygrywa osoba ktora bedzie najblizej faktycznej liczby, lub trafi ja dokladnie
- Gdy trafi sie kilka osob ktore podadza ta sama liczbe i trafia, lub gdy pare osob poda najblizsza liczbe o identycznej roznicy niz prawidlowa - o zwyciestwie decyduje wtedy czas napisania postu (najwczesniejszy wygrywa)
- To samo tyczy sie 2 i 3 miejsca
- Jako, ze nie jestem zwiazany z serwisem... w konkursie moze brac udzial kazdy: moderatorzy, administratorzy, audytorzy, Nobby Nobbs, a nawet SMIERC we wlasnej osobie (jedyna wykluczonym jestem tylko ja
Jesli znajdzie sie jakis "madry" prawnik na sali i bedzie mi sie staral wyperswadowac ktorys z powyzszych punktow, to jako organizator, powiem mu: A wez sie...!
Konkurs ma charakter zabawy i w takim kontekscie chcialbym, zeby pozostal... ale tu sa raczej ludzie madrzy i spokojni, wiec nie przewiduje ekscesow
Zycze milej zabawy i oczywiscie wygranej, kazdy ma rowne szanse!
Wyniki i zakonczenie konkursu rowno za 7 dni o godzinie 00:00 lub jak kto woli 24:00
Pare zdjec, zeby Was zachecic: