Wózek Dibblera

Namaluję i tanio sprzedam (wsio)

Kiełbaski, paszteciki i nie tylko.
Tutaj znajdziesz wszystko, co chcesz (lub jeszcze nie wiesz że chcesz) kupić. Najlepsze ceny (i gardło tym sobie podrzynam!).

Namaluję i tanio sprzedam (wsio)

Postprzez Eoren » 21 maja 2010, o 18:46

Eoren & company & synowie ogłasza:
jak w temacie - namaluję i tanio sprzedam obrazy, rysunki, akwarele... do wyboru do koloru: portrety (np. ze zdjęc - dobre na prezent ;) ), reprodukcje, pejzaże, na płótnie lub papierze, w oleju, akwareli, ołówku - zasadniczo mogę powiedziec, że porywam się na wszystko co ktokolwiek wymyśli.
Cena do uzgodnienia po obgadaniu szczegółów: np. wielkości blejtramu, techniki, czasu pracy idt. ale ostatniego grosza nie zedrę.
Powiedzcie rodzinie i znajomym, powiedzcie ludziom spotkanym na ulicy, rozrzucajcie ulotki z samolotów (liczę na was :mrgreen: ).
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 288

Reklama

Re: Namaluję i tanio sprzedam (wsio)

Postprzez grace » 21 maja 2010, o 20:57

jak zrobisz coś gotowego, to mogę Cię do galerii wrzucić ;)
kliknij >>Obrazek<< aby zobaczyć moje strony>>Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2033

Postprzez Eoren » 21 maja 2010, o 22:45

Dzięki wielkie Grace. Właśnie się mam zamiar wiąc za reprodukcję 'Hrabiny Hanssonville'...
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Postprzez szpaq » 16 gru 2010, o 11:17

jeśli ogłoszenie nadal aktualne, to czy dałoby rade coś inspirowanego Sętowskim naszkicować? Najlepiej "rycerz niezwyciężony".
Nic tak nie denerwuje, jak ludzie którzy nie przestają mówić, kiedy ty się wtrącasz.
M. Twain
3... 2... 1... Klimat!!!
szpaq męska
Steve Jobs

Reputacja: 585

Postprzez Eoren » 16 gru 2010, o 17:41

Oczywiście, że aktualne. Oczywiście, że dałoby radę. Tylko kilka kwestii:
a) Inspirowanego to może nie - bo by podpadło pod plagiat, ale kopię oczywiście mogę zrobic. Czy masz jakieś zdjęcie obrazu w dobrej rozdzielczości? Bo ja mam ale rozdzielczośc jest fatalna... Jeżeli coś znajdziesz to podeślij.
b) Naszkicowac? Jako rysunek ołówkowy czy wolałbyś jako obraz? Bo jedno i drugie jest możliwe.
c) Na jakim formacie? I na kiedy? To ważne, bo mam parę zamówień na najbliższy czas (i nie tylko najbliższy...) W każdym razie podaj datę a ja powiem co da się zrobic.
d) No, to chyba tyle... resztę się ustali jak się zdecydujesz.

Spadam i uznajcie, że wcale mnie tu nie było. Ściga mnie chemia organiczna i dopadnie ostatecznie jutro o 8 rano. To jest straszne... naprawdę!
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Postprzez szpaq » 16 gru 2010, o 18:26

ad. a)
kopia tez nie brzmi źle, poszukam jakichś obrazów w dużej rozdzielczości. Myślę że byłoby to 'Lost ship' albo 'rycerz niezwyciężony'. opcjonalnie może też być 'lewitująca'
ab. b)
właściwie to się na tym nie znam i może zdam się na Ciebie, ma to być coś co w antyramę i na ścianę.
ad. c)
myślę że coś w formacie A2 (albo w okolicach), na jakimś super szybkim terminie mi nie zależy.
ad. d)
reszta myślę że już na PW. czekam na propozycje cenowe. tylko zastrzegam biedny student jestem.
Nic tak nie denerwuje, jak ludzie którzy nie przestają mówić, kiedy ty się wtrącasz.
M. Twain
3... 2... 1... Klimat!!!
szpaq męska
Steve Jobs

Reputacja: 585

Postprzez grace » 16 gru 2010, o 19:27

zgodnie z prawem autorskim dzieła inspirowane (jeśli tak opisane), nie są plagiatem a dziełem inspirowanym.
kliknij >>Obrazek<< aby zobaczyć moje strony>>Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2033

Postprzez Eoren » 18 gru 2010, o 12:44

Tak, Grce, ja wiem. Nie chodziło mi o kwestię prawną tylko o to, że ja mogę robic albo kopie albo moje własne projekty. Takie "inspirowane" to dla mnie ni pies ni wydra, nie jestem przekonana...

szpaq napisał(a):reszta myślę że już na PW. czekam na propozycje cenowe. tylko zastrzegam biedny student jestem.

Jasne. Już do Ciebie piszę na PW.
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Postprzez pamart » 11 cze 2011, o 11:26

Nawiążę współpracę z osobą która potrafi namalować akwarelą architekturę. Praca musi być precyzyjna, dość wiernie odtwarzająca
obiekt. Po zaakceptowaniu jakości i ustaleniu ceny możliwość zlecenia kilkuset prac. Akwarele wielkości około A4. Kontakt O nie, to nie Allegro!
pamart
Gorzej niż Rincewind

Reputacja: 0

Powrót do Wózek Dibblera

Babcia słyszała, że wśród młodszych czarownic wróciła moda na miotły, ale sama tego nie pochwalała. Człowiek w żaden sposób nie może wyglądać godnie, kiedy sunie przez powietrze na sprzęcie gospodarstwa domowego. Poza tym wiatr był za silny.

Równoumagicznienie, dodał(a) Kinga