Archiwum

Kupię "Ziemie jałowe" Kinga

Dyskusje nieaktualne, spełnione prośby o pomoc itepe, czyli co się działo kiedyś na forum.

Kupię "Ziemie jałowe" Kinga

Postprzez jaro_gryf_666 » 4 gru 2009, o 22:32

Z racji tego, że zaczytuję się ostatnio w "Mrocznej wieży", a powyższy tytuł jest, jakby to powiedzieć, nieco trudno dostępny, występuję do Was, drodzy Forumowicze, czy nie macie przypadkiem do sprzedania trzeciego tomu :)
Oczywiście mam na myśli normalne ceny, w okolicach 30 złotych, bo stówa na allegro to jak dla mnie trochę wygórowana cena, oraz książkę w stanie zadbanym, bo wypadające lub brakujące kartki raczej nie uprzyjemnią mi czytania ;)

PS: Od biedy może być nawet e-book, jakby ktoś posiadał byłbym wdzięczny za nieoficjalne podesłanie :)

EDIT: Znalazłem sklep, w którym książka nie jest oznaczona jako "Towar niedostępny" - akcję zawieszam do odwołania :)
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Reklama

Re: Kupię "Ziemie jałowe" Kinga

Postprzez Kinga » 5 gru 2009, o 01:00

Jak by co ja mam e-booka, całą mroczna wieżę.
(...) jeśli nie wiemy, skąd przychodzimy, to nie wiemy, gdzie jesteśmy, a jeśli nie wiemy, gdzie jesteśmy, to nie wiemy, dokąd zmierzamy.A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza, to prawdopodobnie zmierza w złym kierunku.
Kinga żeńska
ciotka cierpienia

Reputacja: 1561

Postprzez Corvvin » 6 gru 2009, o 15:52

No inkwizycjo tak w temacie się zwracać bezpośrednio do jednego użytkownika, nie wiem czy to nie podpadać powinno pod regulamin :P Mogłeś jej prywatną wiadomość posłać...
Tolerować nie znaczy zapomnieć, że to co tolerujemy na nic więcej nie zasługuje. - Mikołaj Gomez Davilla
Corvvin męska
Malleus Maleficarum

Reputacja: 382

Postprzez jaro_gryf_666 » 11 gru 2009, o 20:33

A co, jeśli na forum są inne Kingi?
Wolę się upewnić, że wiadomość dotrze do adresata ;)

EDIT:
Jednak w księgarni książka jest niedostępna. Akcję wznawiam. :)

EDIT:
Kolejna księgarnia dająca nadzieję :) Akcja ponownie zawieszona do odwołania.

EDIT: (oby ostatni)
Właśnie otrzymałem maila, że paczka została wysłana :D
Co prawda dotrze do Żywca zaraz po tym, jak wyjadę na dwa tygodnie //tj. w poniedziałek albo wtorek//, ale uznaję to za sukces :)
Transakcja dokonana - akcję odwołuję :)
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Postprzez Soski » 25 kwi 2010, o 21:20

mam po angielsku jak byś chciał

ale to juz pewno przedawnione..

pozdrawiam mimo wszytko
Soski
Student Magii

Reputacja: 0

Postprzez jaro_gryf_666 » 29 sie 2010, o 16:27

Zamykam.
Powód:
Książka już kupiona.
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Powrót do Archiwum

Istniało piekło bluźnierców. Istniało piekło dla kwestionujących legalną władzę. Istniało kilka piekieł dla kłamców. Istniało też prawdopodobnie piekło dla małych chłopców, którzy chcieli, żeby ich babcie umarły.

Pomniejsze Bóstwa, dodał(a) grace