Wózek Dibblera

Regulamin "Wózka Dibblera"

Kiełbaski, paszteciki i nie tylko.
Tutaj znajdziesz wszystko, co chcesz (lub jeszcze nie wiesz że chcesz) kupić. Najlepsze ceny (i gardło tym sobie podrzynam!).

Regulamin "Wózka Dibblera"

Postprzez jaro_gryf_666 » 2 gru 2009, o 00:19

Kilka prostych zasad użytkowania Wózka Dibblera:

Przede wszystkim:
Ten dział to nie "miejsce na Twoją reklamę! 679-666-123".
Tutaj możesz sprzedać książkę, ale stanie z szyldem "kupujcie w mojej księgarni! najniższe ceny i WSW (wątrobę sobie wyrywam)!" będzie tępione.

1. Żadnego spamu. Paszteciki - ok, kiełbaski - jeszcze lepiej, za to mielonce mówimy stanowcze NIE!
2. Żadnego towaru wątpliwej legalności - szanowny GSP jest porządnym obywatelem i nie życzy sobie konfliktów ze Strażą.

Pod względem technicznym:
1. Kiedy zakładamy temat, jego nazwę poprzedzamy tym, jaki typ transakcji nas interesuje (np. "Kupię kilo węgla", "Sprzedam kultywator", "Oddam w dobre ręce kalosze rozmiar 48", "Przygarnę 1000000$*",...)
2. Po dokonaniu transakcji należy napisać o tym w temacie.
3. Nieuzasadnione "podbijanie" tematów będzie traktowane jak spam.

Generalnie zasada jest taka: porządek musi być :)

Osoby niestosujące się do zasad czekają różne niemiłe konsekwencje, od Ostrzeżenia, poprzez wizytę w Lochach Inkwizycji, aż po Ban :twisted:

* - przy wszystkich transakcjach polegających na samym przelewaniu środków pieniężnych, jako konto docelowe musi być podane konto Hiszpańskiej Inkwizycji. Osobę, która poda inne konto, czeka wizyta w Lochach Inkwizycji :twisted:
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Reklama

Re: Regulamin "Wózka Dibblera"

Postprzez tter282 » 2 gru 2009, o 13:35

Dodałbym kasowanie ogłoszeń po np. 30 dniach, inaczej może zrobić się il bordello ekstraordinario.
Prawdziwy pasztet męski - przechodzi koło dziwek, a te udają, że czekają na autobus.
tter282 męska
Anghammarad

Reputacja: 242

Postprzez Mauer » 4 gru 2009, o 02:33

ale zryw, jak byłem modem to zrobiłem taki dział... a potem pokiełbasiłem całą stone.
Obrazek
4jola napisał(a): nasz mistrz zgryźliwości...
Mauer
Śmierć szczurów

Reputacja: 47

Postprzez Sydonia von Bork » 18 mar 2010, o 19:14

Ale rozumiem, ze w tych lochach czekaja na heretykow i innych zloczyncow mieciutkie poduszeczki i wygodny fotel? ;)
Pośród tłumów stoję,
lecz tłumy dla mnie drogi nie wydepcą
I nie z ich myśli idą myśli moje...
Sydonia von Bork
Student Magii

Reputacja: 0

Powrót do Wózek Dibblera

Ludzie nie byli pojedynczymi osobnikami; każdy z nich stanowił cały komitet.

Złodziej Czasu, dodał(a) grace