będę, ale mogę dopiero od 16.30 mniej więcej - więc jak już się będziecie wybierać to będę się chciała z kimś utelefonić, żebym wiedziała, gdzie jesteście.
"One can't believe impossible things." "I dare say you haven't had much practice. When I was your age, I always did it for half an hour a day. Why, sometimes I've believed as many as six impossible things before breakfast.”
a ja się muszę odpisać:( dosłownie dziś wypadło mi nieprzeskakiwalne coś:/ a zdążyłam się już ucieszyć, że w Krakowie:(
"One can't believe impossible things." "I dare say you haven't had much practice. When I was your age, I always did it for half an hour a day. Why, sometimes I've believed as many as six impossible things before breakfast.”
Pisałem parę dni temu do Niani, chyba wyszła za mąż. Nie wiem czy to ma związek, ale nie odpisała Wiewióra zmieniła chyba nr telefonu, w każdym razie nie mam z nią kontaktu.
Tolerować nie znaczy zapomnieć, że to co tolerujemy na nic więcej nie zasługuje. - Mikołaj Gomez Davilla
Nu... Psikus zdarzył się taki a nie inny, czyli okoliczności przyrody przykuwają mnie do koszar, toteż życzę Waćpaństwu zabawy przedniej, lampartowania intensywnego, zaś na drugi dzień głów lekkich i pozbawionych Syndromu Luźnego Mózgu (to ten specyficzny stan, gdy czujesz, jak mózgownica obija się o wnętrze czaszki )
Miód jest dla mięczaków. Twardziele żują pszczoły.
Koty po prostu się pojawiły. W jednej chwili nie było niczego, w następnej już Egipcjanie oddawali im cześć, mumifikowali je i wznosili dla nich grobowce. Faraon nie będzie przecież babrał się z łopatą w smętnym zakątku ogrodu za szopą z narzędziami – nie wtedy, kiedy 20 000 ludzi i stosy belek akurat nie mają nic do roboty.