Luźne dysputy

marudniko-pochwalnik

O wszystkim i o niczym podyskutujmy tu..

Re: marudniko-pochwalnik

Postprzez Sushi » 8 lut 2010, o 21:38

Ja go pytam za co przeprasza (Bo dla mnie to takie to było ot "weź się odwal" przecież przepraszam) a on se wziął i wyszedł!!! Od rana mnie wkurzał a mój PMS jest bezwzględny jednak. Wyszedł!!! Taka jego mać!!!
Szczycę się tym że, osiągając TAKI "poziom rozwoju" na forum nie napisałam NIGDY własnego tematu...
Sushi
Złodziejka zapalniczek

Reputacja: 0

Reklama

Postprzez jaro_gryf_666 » 8 lut 2010, o 23:29

PMS wyszedł? To chyba dobrze?
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...

Fizyk potrafi. Matematyk zrobi to lepiej.
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 15

Postprzez Sushi » 8 lut 2010, o 23:33

Chciałabym...
Potwornie wiedźmowata jestem przed. Wszyscy mnie irytują. Blah! Jak się przeprasza to chyba trzeba wiedzieć za co nie?
Szczycę się tym że, osiągając TAKI "poziom rozwoju" na forum nie napisałam NIGDY własnego tematu...
Sushi
Złodziejka zapalniczek

Postprzez qfas » 9 lut 2010, o 00:24

Boże, po co Google. Dzięki nim przed chwilą dowiedziałem się, co to PMS, a Bóg mi świadkiem, byłem dużo szczęśliwszy, nie posiadając tej wiedzy.
Poczuj siÄ™... jak pusty bambus!
qfas
Mag III stopnia

Postprzez tter282 » 9 lut 2010, o 09:07

Ty się Kwasiku ciesz, że tą wiedzę czerpiesz z internetu, nie zaś obcoweania z istota owym dotknięta. Fuksiarzu, doceń 8-)
Miód jest dla mięczaków. Twardziele żują pszczoły.
tter282
Anghammarad

Postprzez Sushi » 9 lut 2010, o 13:58

Nie polecam przygarniania kobiet cierpiących na PMS. Wredne zołzy! ;)
Sushi
Złodziejka zapalniczek

Postprzez Mauer » 9 lut 2010, o 14:20

Wezwanie do Kwalifikacji wojskowej... :mrgreen: ciekawe co dostane?
Obrazek
4jola napisał(a): nasz mistrz zgryźliwości...
Mauer
Śmierć szczurów

Postprzez qfas » 9 lut 2010, o 14:37

Ja na mojej komisji powiedziałem, że chcę po liceum iść prosto do szkoły oficerskiej, dostałem "A", bez kolejki, bez obnażania się przed lekarzem i bez serii pytań w stylu "Co by pan zrobił, gdyby dostał pan do ręki karabin". Książeczkę wojskową schowałem do portfela, od tamtej pory żołnierza - innego niż na przepustce - nie widziałem. Ciekawe, czy teraz by takie coś przeszło, teraz się ludzie raczej pchają do wojska niż od niego uciekają.
qfas
Mag III stopnia

Postprzez Sushi » 9 lut 2010, o 14:43

Lodówka mie się zepsuła... Na szczęście parapet też daje radę pełnić te same funkcje.
Sushi
Złodziejka zapalniczek

Postprzez Mauer » 9 lut 2010, o 14:59

no niestety, po pierwsze mam okulary i jestem karany ale sobie jaja zrobię. No chyba że jak dostane D to mnie zamkną?:P
Obrazek
4jola napisał(a): nasz mistrz zgryźliwości...
Mauer
Śmierć szczurów

Postprzez szkot » 9 lut 2010, o 16:04

Okulary to nie jest problem. Ja mam dużą wadę i to nie był dla nich problem. Nie wiem jak to z karaniem jest.
Magia jednak ma w zwyczaju czekać w ukryciu niby grabie leżące w trawie.
szkot
Lu-Tze

Postprzez ratharienn » 9 lut 2010, o 20:18

Sushi napisał(a):Potwornie wiedźmowata jestem przed. Wszyscy mnie irytują.

Ja mam huśtawki nastrojów. Potrafię się w jednej chwili wściekać, bo ktoś koło mnie za głośno oddycha, a zaraz potem płakać, bo... np. usłyszałam melodię, która mi się kojarzy z dzieciństwem/jakimś wydarzeniem/czymbądź.
Dziś oglądałam "Trinny i Susannah rozbierają miłośniczki psów" na TVN Style i co chwila się wzruszałam, kiedy na ekranie pojawiał się pies. Tam wzruszałam - ryczałam, bo przecież te kobiety tak kochają swoje psy! :roll: Niestety, nie mam wpływu na te huśtawki.

Byłam dziś we Wrocławiu po wpis, oddać książki do bibliotek, oddać indeks przemiłej Pani Z Dziekanatu. Na wpis musiałam czekać ponad pół godziny, w bibliotekach kolejki, jeszcze mnie przyjaciółka poprosiła, żebym coś sprawdziła na jej uczelni, a, że miałam blisko, to poszłam. Nałaziłam się jak durna, zmarzłam, cała się telepię, jestem niewyspana, mój brat słucha czegoś, czego nawet muzyką nazwać nie można. Boli mnie głowa.
Przynajmniej indeks komuś wcisnęłam, żeby zaniósł.
He was found naked and dead,
with a smile in his face,
a pen and one thousand pages
of erased text.
ratharienn
Mag II stopnia

Reputacja: 20

Postprzez grace » 9 lut 2010, o 21:01

mi zostały tylko wpisy. Właśnie się dowiedziałam, że ostatni egzamin, na który uczenie skończyło się po kilku (dosłownie) minutach, zdałam na 4,5. Patrzę jeszcze na liste, a tu poza mną nieliczne osoby z czymś wyżej niż 3, a zdecydowanie przeważał ndst.... Więc albo fuks, albo nie wiem co ;)

Za to wpisy u nas są fajne, w najbliższej wolnej chwili podejdę sobie do dziekanatu i zostawie index z przyklejoną karteczką: prof x, prof y, prof z itd.
A jak przyjdę w nowym semestrze to będzie już gotowe i podbite ze wszystkimi wspisami ;D
REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<<
może ktoś potrzebuje obrazu na ścianę lub prezent?
>>www.dragonus.pl -super tanie gry i jojo<< Koniec reklamy
grace
Mag IV stopnia

Reputacja: 89

Postprzez qfas » 10 lut 2010, o 08:52

Najlepsze są zupełnie nieplanowane wyjazdy. Udało mi się wszystko szczęśliwie pozamykać, dzisiaj jeszcze zdam indeks, a później szybkie pakowanie i na spotkanie dzikiej natury i jej okolic. Jeżeli nie zamelduję się do wtorku/środy, znaczy, że zjadły mnie niedźwiedzie:). Tym oto optymistycznym akcentem kończę na dziś i pozdrawiam wszystkich.
qfas
Mag III stopnia

Postprzez grace » 10 lut 2010, o 18:21

kupiliśmy sobie dziś żelazko... takie małe a chwila radości jest ;) (dopóki nie przyjdzie komuś do głowy prasować wszystkiego codziennie)
REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<<
może ktoś potrzebuje obrazu na ścianę lub prezent?
>>www.dragonus.pl -super tanie gry i jojo<< Koniec reklamy
grace
Mag IV stopnia

Reputacja: 89

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźne dysputy

Lu-Tze od dawna uważał, że nic nie dzieje się bez powodu, z możliwym wyjątkiem piłki nożnej.

Złodziej Czasu, dodał(a) Kinga

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości