Jak wszyscy doskonale sie orientują juz w niedalekiej przyszłości, ma sie ukazać najnowsza ekranizacja książki Terrego.
i teraz.. choć osobiście doczekać się nie mogę i odliczam dzień za dniem to jednak gdzieś tam w głowie rodzą sie pewne obawy jak film poradzi sobie z odzwierciedleniem ksiazki, która (i tu chyba wszyscy się zgodzimy należy do perełek w kolekcji Świata Dysku)
Jak to było poruszone w innym temacie na forum w poprzednich ekranizacjach raz lepiej raz gorzej udawało się oddać klimat książki, pokazać sam świat dysku, czy odegrać poszczególne postacie. I tak sobie myśle, co to bedzie tym razem ?, bo przecież tyle nowych postaci pojawiło sie w "Piekle pocztowym", zaczynaąc od Moista a kończąc na Golemach(które według niektórych "som z kaka" ale które osobiście uwielbiam
trailer daje nam namiastkę tego co będzie, ale minuta i 10 sekund to stanowczo za mało żeby mnie uspokoić
co myslicie o doborze aktorów (ja osobiście nic, bo ich nie znam wogóle
Pozdrawiam
Ps: mam nadzieje, że w żaden sposób nie złamałem regulaminu forum, nie powtórzyłem istniejącego już tematu, i za bardzo nie przynudziłem, jeżeli tak to sorka..