Śmietnik

Opowieść o Johnnym

Opowieść o Johnnym

Postprzez Aron162 » 1 lip 2010, o 08:31

Dostałem niedawno na urodziny ,,Opowieść o Johnnym Maxwellu'' . Niezbyt wiedziałem co to za książka bo na każdym portalu podawali że są tylko:
*''Tylko ty możesz ocalić ludzkość,,
*''Johnny i zmarli,,
*Johnny i bomba,,
Ale nie dawno się dowiedziałem że to książka łącząca te trzy podane wyżej i jestem przeszczepiwszy :mrgreen:
A piszę to z powodu gdyż dobrze by było jakiś administrator w liście książek pod wszystkimi książkami o Johnnym napisał w nawiasie
*''Opowieść o Johnnym Maxwellu,,
Aron162
Student Magii

Reputacja: 0

Reklama

Re: Opowieść o Johnnym

Postprzez jaro_gryf_666 » 2 lip 2010, o 23:04

1. Nie ma czegoś takiego jak 'Opowieść o Johnnym Maxwellu'. A jeżeli jest, to nie spotkałem się z takim wydaniem. Jest za to książka 'Opowieści o Johnnym Maxwellu'.
2. Nie uwierzysz, ale w tej książce są zawarte trzy opowieści: 'Tylko ty możesz ocalić ludzkość', 'Johhny i zmarli' oraz 'Johnny i bomba'. A już na pewno nie uwierzysz mi w to, że jest to wyraźnie zaznaczone, między innymi w spisie treści...
3. Albowiem że ponieważ bo jednakże ten temat uważam za zamknięty - kosz.
4. 'polskie' apostrofy (bo zakładam, że starasz się ich używać) wstawia się w nieco inny sposób niż zaprezentowany przez Ciebie. Na początku 2 przecinki, na końcu 2 apostrofy (nie mylić ze znakiem cala!).
,,Tytuł''
WIKI
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Powrót do Śmietnik

*Gospodarstwo: Obszar codziennej odpowiedzialności czarownicy. Może to być jedna wioska, może być cały świat.

Zimistrz, dodał(a) grace