Śmietnik

Coke Live Fresh Nois

Coke Live Fresh Nois

Postprzez Sydonia von Bork » 21 mar 2010, o 13:57

Nie wiem czy nie bede miala problemow z jasnie wielmozna Inkwizycja, ale mam do was prosbe :) Jestem menadzerka zespolu pROCKtolog :D Bierze on udzial wlasnie w Coke Live Fresh Nois, czy moglibyscie odac glos na niego (oczywiscie pod warunkiem, ze sie wam spodoba :D) Z gory serdecznie dziekuje, a z dolu podaje linka :D

http://www.coke.pl
Pośród tłumów stoję,
lecz tłumy dla mnie drogi nie wydepcą
I nie z ich myśli idą myśli moje...
Sydonia von Bork
Student Magii

Reputacja: 0

Reklama

Re: Coke Live Fresh Nois

Postprzez jaro_gryf_666 » 21 mar 2010, o 15:14

Ja rozumiem, że chcesz się podzielić linkiem/zachęcić innych do zapoznania się z tą muzyką/jakiś inny szczytny cel. Bardzo fajnie, że chcesz to zrobić na tym forum - mamy masę odpowiednich ku temu tematów ('czego słuchasz', 'ciekawe linki', 'totalny offtop'...), możesz również wcisnąć linka do podpisu jeśli taka wola - będzie pojawiał się pod każdym Twoim postem.
Ale jak już stwarzasz osobny temat, w którym dodatkowo wprost mówisz, że jedynym jego celem jest nabicie punktów w jakiejś ankiecie czy konkursie... To dla inkwizycji jest już spam i jest piętnowane nie poduszeczkami, a warnami.

Koszuję. Litanie o przywrócenie (które i tak nie odniosą skutku) i przebaczenie (te już prędzej... jeśli zostaną poparte wpłatą odpowiedniej kwoty na moje konto 8-) ) proszę kierować na PW :twisted:

A zespół jak dla mnie jest zajęciem dla Proktologa. JołJoł z definicji nie dostaje mojego głosu :P
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Powrót do Śmietnik

Ale to, że coś jest oczywiste nie oznacza jeszcze, że jest prawdą.

Trzy Wiedźmy, dodał(a) Marek_Sobczak