Śmietnik

Pomocy! Pilnie poszukuję Maurycego...

Pomocy! Pilnie poszukuję Maurycego...

Postprzez greet » 26 lis 2008, o 21:43

Witam, dzięki Waszej pomocy i informacjom jakie znalazłem w necie wiem że najpierw ma być Maurycy, potem Ciutludzie potem Kapelusz a potem Zimistrz. Problem z tym że nigdzie ale to nigdzie nie ma Maurycego. Nawet wydawca mi odpowiedział że nie ma planu na dodruk. Można liczyć na jakieś zwroty ale jak się przeszedłem po księgarniach to szanse są nikłe. Więc jeśli kto ma to odkupię, oddam do introligatora żeby poprawić ewentualne zużycie i będzie prezent jak się patrzy. Ale wpierw muszę znaleźć, czy ktoś odsprzeda??
greet
Gorzej niż Rincewind

Reputacja: 5

Reklama

Re: Pomocy! Pilnie poszukuję Maurycego...

Postprzez szkot » 26 lis 2008, o 21:52

No co ty opowiadasz ? Maurycynie ma nic wspolnego z cala seria. najpierw sa "wolni ciutludzie" potem"kapelusz..." a potem "zimistrz". Wiec jesli chcesz cala serie kupowac to nie musisz w to mieszac maurycego :) To calkowicie inna historia, ktora ze swiatem dysku ma malo wspolnego powiem szczerze.
A jesli bardzo chcesz kupic to moze zaatakuj jakies antykwriaty i takie tam. Aczkolwiek ja kupilem kilka miesiecy temu w empiku i nie wygladalo na toi ze sie konczy. Aczkolwiek od tego czasu moglo sie zmienic. A mojego wydania nie oddam. Chyba rozumiesz :)
Magia jednak ma w zwyczaju czekać w ukryciu niby grabie leżące w trawie.
szkot męska
Lu-Tze

Reputacja: 64

Postprzez greet » 27 lis 2008, o 15:51

OK, już mam, co prawda innym kanałem ale jest :D
greet
Gorzej niż Rincewind

Reputacja: 5

Postprzez Senthe » 1 gru 2008, o 16:01

btw, gdyby ktoś miał do odsprzedania, ja jestem jak najbardziej chętna (:
always look on the bright side of life! :D
Będę ubierał się w jasne i wesołe kolory, aby wprawić mych wrogów w konfuzję.
Senthe
Mag I stopnia

Reputacja: 22

Powrót do Śmietnik

Rincewind spróbował. Dostał miskę owsianki z orzechami i suszonymi owocami. O nic nie miał do nich pretensji. Recz w tym, że jakiś element procesu przygotowania uczynił z tymi niewinnymi składnikami to, co ciążenie miliona g czyni z materią gwiazdy neutronowej. Gdyby człowiek umarł po zjedzeniu takiej potrawy, nie musieliby go grzebać, wystarczyłoby położyć zwłoki na miękkim gruncie.

Eryk, dodał(a) Kinga