Cóż, trochę głupio wsadzać tu takie bazgroły, zwłąszcza po tych wszystkich pracach zamieszczonych wyżej, ale mam nadzieję, że spodobają się choć trochę
Początkowo miał być w formie "Britain wants YOU!", ale jakoś nie do końca wyszło i poprzestałem na uniesionej brwi i Spojrzeniu. Niestety rysunek jest pełen niedoróbek...
Jak pewnie się zorientowaliście - wizja zupełnie zgapiona z polskiej okładki Zimistrza. Ale tak mi się ten bałwaniasty glif spodobał, że nie mogłem się powstrzymać
umówmy się tak, 24.09 mam obronę, do tej pory mam zakaz myślenia o czymkolwiek kreatywnym, co mogło by mi odwrócić uwagę od pisania. Po 24, możesz się upominać i linczować do woli. ok?
kliknij >><< aby zobaczyć moje strony>> Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
Kurczę, tyle talentów że aż wstyd swoje wypociny umieszczać. Ale, w końcu krytyka matką perfekcji, tak że pozwolę sobie pokazać małosłodki owoc inspiracji. Ostrzegam: rzadko rysuję = ręka mało sprawna jeśli chodzi o ołówek.
A mnie nie działa... A chętnie bym zobaczyła... Nawet Adblocka wyłączyłam i nic to nie dało...
(...) jeśli nie wiemy, skąd przychodzimy, to nie wiemy, gdzie jesteśmy, a jeśli nie wiemy, gdzie jesteśmy, to nie wiemy, dokąd zmierzamy.A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza, to prawdopodobnie zmierza w złym kierunku.