Homer napisał(a):No niestety jednego... Tak wyszło :] Wszystkie moje zwierzaki to albo przybłędy, albo stworzonka po przejściach. Nie stać mnie było na drugiego szczurka, miałam wtedy jeszcze znalezionego żółwia, a wszystko trzeba przecież wyżywić... Teraz pracuję, ale moja szczurzyca ma już ponad półtora roku i raczej nie przystosuje się to innych szczurów.
Śmiało mogę napisać, że to Wielka Nieprawda. Szczury to zwierzęta stadne, powinny być co najmniej dwa. Oczywiście, Twoja szczurka jest już dorosła, ale nie sądzę, by to miało cokolwiek oznaczać w kwestii łączenia. Zresztą, zawsze mogłabyś zaadoptować szczurzycę w jej wieku. No, ale postanowiłaś. To nie jest szczurze forum, więc nie będę umoralniać, poza tym, przygarnianie zwierząt czyni z Ciebie naprawdę dobrego człowieka, ale zastanów się.

Wkleisz jakieś zdjęcia w temacie "Zwierzęta" w Luźnych dysputach, żebyśmy mogli popiszczeć na widok tej całej radosnej czeredy?
Mój kolega napisał kiedyś na sprawdzianie, kiedy mieli opisać życie i twórczość Homera: Homer był ślepy i na dodatek śpiewał. Później nie mógł zrozumieć, dlaczego dostał jedynkę.
Homer napisał(a):Z doświadczenia wiem, że ludzie, którzy przepadają za Pratchettem są z natury interesujący
A i owszem.