Pewnego popołudnia, podczas przeglądania bezkresnych odmętów Sieci, natrafiłem na quizy pratchettowe. Czemu by nie? - zapytałem sam siebie, i przystąpiłem do rozwiązywania, jak że twórczość Terry'ego Pratchetta znam i bardzo lubię. Chwilę potem otworzyłem forum i zacząłem je czytać.
Przyznam się, że byłem kiedykolwiek zarejestrowany na niewielu forach, a na jeszcze mniejszej ilości byłem, lub jestem aktywny. Mniejsza o to, przeszłość jest nieważna.
Wygląda na to ze przyszedł czas na kilka słów o mnie. Kim jestem? Najogólniej rzecz biorąc, można mnie określić jako marzyciela.
Moje zainteresowania, o to dopiero jest ciekawa sprawa. Otóż interesuję się bardzo wieloma rzeczami, a mój okres koncentracji lubię porównywać do koncentracji kotka biegającego po pokoju. Poza czytaniem książek (na co też nie zawsze mam ochotę) interesuję się religioznawstwem współczesnym, nieco szerzej pojętą fantastyką, głownie polską (Sapkowski, Pilipiuk), grami planszowymi tudzież karcianymi(Magic the Gathering). A nad tym wszystkim góruje rozrywka elektroniczna, a także informatyka w nieco szerszym ujęciu. Od czasu do czasu obejrzę jakieś anime w tematyce horroru, paranormal, czy czymś takim. A, mam też od czasu do czasu fazy zainteresowania właśnie zjawiskami spod znaku "para-".
Ulubiona muzyka: rozmaite wariacje na temat metalu. Połączenie metalu z folkiem, reggae, muzyką klasyczną, a także zwykły folk, klasyka metalu (Iron Maiden, stare płyty).
To na pewno nie jest wszystko co można o mnie powiedzieć, ale liczę na obustronne poznawanie się z pozostałymi użytkownikami i użytkowniczkami forum
no i oglądałem Pulp Fiction 11 razy. Owszem, bardzo lubię ten film.