Eoren napisał(a):Ha, wiedziałam aby zobaczyłam nazwę tematu!Wreszcie bratnia dusza! Jako Bibliotekarka w pełni popieram i podzielam takie zainteresowania

No tak

Nazwa tematu sporo "mówi"
grace napisał(a):oo, to Spanglerze z Głogowa, to czy poza muzyką i nałogowym Pratchettowaniem coś Cię jeszcze interesuje?
Tak!

Ogólnie przynajmniej do niedawna interesowałem się robieniem grafiki komputerowej(2d) , uwielbiam książki i filmy Sci-Fi. Jestem fanem Gwiezdnych Wojen. Prócz tego wszystkiego uwielbiam takie filmy jak "Pitch Black", "Donnie Darko", "Zostań", "Przerwana lekcja muzyki", "Obcy - 8. pasażer Nostromo", "Skazani na Shawshank" i "Stowarzyszenie Umarłych Poetów" (jeszcze chwila i bym całą listę chciał wypisać - ale za późno na rozpisywanie). Moją ulubioną grą komputerową jest oczywiście "Gothic" ale ostatnio gram w "Kroniki Ridicka : Ucieczka z Butcher Bay". Tak ogólnie to gram w gry CRPG (do niedawna tez w zwykłe , tradycyjne gry RPG przy stole , z kostkami itd. ), uwielbiam strzelanki z elementami skradanki ("Kroniki Ridicka : Ucieczka z Butcher Bay").
Wracając do tego co czytam to uwielbiam wiersze Bruno Jasieńskiego

Jeżeli ktoś nie czytał to polecam.
Poza tym z tego co pamiętam podobały mi się takie książki jak "Kamienie na szaniec", "Przygody Sherlocka Holmes'a" i więcej nie wymienię bo nie pamiętam tytułów (od kiedy uzależniłem się od książek Pratchetta nie sięgam po inne ksiazki chyba ze są to lektury):D
4jola napisał(a):Łelkom i nie bądź anonimowy!

z tym "anonimowym pratchettoholikiem" to po prostu chciałem zacząć jak na jakimś mitingu AA