Witam, na forum trafiłam, bo go poszukałam. To dość prosta odpowiedź. A tak trochę szerzej: szukałam dlatego, że uwielbiam czytać, nie tylko Pratchetta, ale rónież Gaimana, Kossakowską, Pilipiuka, Sandersona... uff duzo by tego było. Zapoznałam się oczywiście również z klasyką, tzn. nieśmiertelnym "Wiedźminem" i "Władcą". Poza tym ogólnie lubię czytać ksiązki mądre i głupie, rozrywkowe i zmuszające do myślenia. Na przykład z przyjemnością wracam sobie czasem do musierowicz, albo poezji Szymborskiej lub Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej. Studiuję budownictwo na Politechnice w jednym z cudownych miast, w których ma się odbyć euro2012, a ostatnio odbywało się Światowe Spotkanie Taize. Ponadto, jeśli chodzi o mnie, moją inną pasją jest...fryzjerstwo. Koloryzacja, stylizacja, upięcia, a także takie triki jak "dobieranie makijażu do sukienki", cery, karnacji, charakteru(to chyba tak naprawdę najważniejsze w moim mniemaniu) i i samopoczucia. Wiem, że na forum o książkach to brzmi głupio, ale cóż...
W swoim czasie nałogowo grywałam również w gry RPG słowne i terenowe z grupą moich znajomych. Uwielbiam również planszówki i karcianki fantasy, takie jak ostatnio mój ulubiony Dominion, Call of Cthulu albo Cytadela, czy klasyczny GoT którego za bardzo nie lubię, ale w którego nadal gram.
Myślę, że i tak niewiele osób to czyta, ale co mi tam

Pisać też lubię, więc to nie problem.