Powitalne archiwum

bleee

Archiwalne powitania na forum ;)

Re: bleee

Postprzez atram_9 » 17 gru 2009, o 00:19

imo wszystkie fora to gorzej lub lepiej zakamuflowane grupy wsparcia. i będę bronic tej tezy jak debil^^ gdyby człowiek radził sobie ze swoim prywatnym małym kołtunem wykręconym na dowolnym punkcie, to nie odczuwałby potrzeb wywnętrzania się, o.

hałs taaa <niebezpieczna poświata w oczach>

na II roku ( i taaak, Elencza, w Białym. to dobre miasto jest;). cóż, nie wszyscy medycy doceniają miszcza terry'ego (vide moja przyjaciółka, co dowodzi iż nie ma jednostek idealnych). co do Kota, ja jestem antykociarą, koty ganiam, prycham na nie i daję do zrozumienia ostentacyjną wrogością, żeby spieprzały czem prędzej. w związku z tym do Kota jakoś się nie palę;)
atram_9
Gorzej niż Rincewind

Reputacja: 0

Reklama

Re: bleee

Postprzez Eoren » 24 gru 2009, o 14:03

hałs taaa <niebezpieczna poświata w oczach>

a więc również witam, z mniej więcej podobną poświatą...
co do Kota, ja jestem antykociarą, koty ganiam, prycham na nie i daję do zrozumienia ostentacyjną wrogością, żeby spieprzały czem prędzej. w związku z tym do Kota jakoś się nie palę;)

postanowiłam byc dobrą w wigilię i nie powiem o tym moim 10 kotom... (ale strzeż się, nigdy nie wiadomo, kiedy któryś z nich sam przeczyta :twisted: )
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 332

Poprzednia strona

Powrót do Powitalne archiwum

Rincewind dłubał słomką w szczelinie między kamieniami. Nie znalazł nic lepszego. Musiałby pracować kilka tysięcy lat, by osiągnąć jakiś efekt, ale to przecież nie powód, by rezygnować.

Ciekawe czasy, dodał(a) grace