Powitalne archiwum

dzień dobry

Archiwalne powitania na forum ;)

Re: dzień dobry

Postprzez pelargonia » 22 kwi 2009, o 11:37

Lepiej mi nie zachęcajcie ;) Jestem fantastycznym spamerem - mam coś do powiedzenia na każdy temat :mrgreen:
całe życie z wariatami ;)
pelargonia
Student Magii

Reputacja: 0

Reklama

Postprzez Elencza » 22 kwi 2009, o 11:49

Witamy na forum :clap: ja się jakoś rudego kota nie mogę dochować, jak tylko sobie zamówię takiego u znajomych, to mu się coś strasznego przytrafia, więc teraz nawet nie wspominam żeby mi malucha zostawili
"Po prawej z głośnym wrzaskiem zawodu pękła cienka bariera pomiędzy namiętnym kochankiem, a kandydatem na świeżo upieczonego (za jakieś 9 miesięcy) ojca." M.Sobczak
Elencza żeńska
Mag III stopnia

Reputacja: 198

Postprzez pelargonia » 22 kwi 2009, o 15:42

Ja najbardziej lubię bure, a z tymi moim rudasami jest tak, że jednego z nich dostałam, a drugiego przyprowadził mój chłopak :)
Znając się odrobinę na dziedziczeniu, genetyce i innych takich, mogę dodać, że trudno jest, żeby rudzielec się w takim zwykłym miocie pojawił. któreś z rodziców musi wtedy być rudym persem - kocury rodzą się rude, a kotki szylkretowe. Zdarza się jeszcze, żeby łaciata kicia urodziła rudego kota, ale na pewno będzie to kocur. :) Niezwykle rzadko spotyka się rude koty - zazwyczaj tylko rasowe ;)
pelargonia
Student Magii

Postprzez Kasia M. » 22 kwi 2009, o 17:03

a moja kumpela ma dwa rudzielce jak Ty i chyba jednak nierasowe ;] nie wiem skąd ona je ma.. no, ale cudne są ;D
genetyka, bleh, właśnie próbuję coś z tego zrozumieć.. ochyda jednym słowem ;D
ja mu mówię dopraw se na talerzu bo dzieci przecież jedzą on nie jest sam nie może wymagać żebym ja wszystkim ostro gotowała a na dwa garnki no luuudzie przesada
Kasia M. żeńska
Ysabell

Reputacja: 61

Postprzez pelargonia » 22 kwi 2009, o 18:38

Kasia M. napisał(a):genetyka, bleh, właśnie próbuję coś z tego zrozumieć.. ochyda jednym słowem ;D

Dokładnie tak!Ale jak nie trzeba się jej uczyć, tylko można się nią interesować jest naprawdę fajna :)
pelargonia
Student Magii

Postprzez tommi » 22 kwi 2009, o 18:59

witamy na forum :P a genetyka jest ble i jeszcze raz ble.A koty rude są ładne jak są małe a już duże to nie (moja własna opinia)
tommi męska
Mag III stopnia

Reputacja: 46

Postprzez Kinga » 22 kwi 2009, o 19:02

ja mam rudego lenia zdecydowanie nierasowego (a połowa jego dzieci też jest ruda... a dużo tego jest...)
(...) jeśli nie wiemy, skąd przychodzimy, to nie wiemy, gdzie jesteśmy, a jeśli nie wiemy, gdzie jesteśmy, to nie wiemy, dokąd zmierzamy.A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza, to prawdopodobnie zmierza w złym kierunku.
Kinga żeńska
ciotka cierpienia

Reputacja: 1561

Postprzez pelargonia » 22 kwi 2009, o 19:11

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie :D. Próbuję się wstrzelić w jakieś wątki, ale póki co zdążyłam jedynie Was sobie obejrzeć (pobieżnie) i zająć stanowisko w kwestii gier planszowych.... 8-)
Jeden z moich kotów jest całkowicie rasowym dachowce, a drugi w połowie persem, co wyraził jedynie barwą futra :)
pelargonia
Student Magii

Postprzez Anima Vilis » 22 kwi 2009, o 21:56

witam serdecznie :mrgreen: co prawda troche bsie spozniłam ale..no tak wyszło xD
Obrazek

You need a heart that's filled with music
If you use it you can fly
If you want to be high
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Reputacja: 524

Postprzez Uuk » 23 kwi 2009, o 02:23

Również witam miło na naszym forum. :)
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Wszechświat Ponownie I Rebootuj. +++

Obrazek
Uuk
Mag I stopnia

Reputacja: 14

Poprzednia strona

Powrót do Powitalne archiwum

Niania dobrze żyła z ludźmi. Potrafiłaby nawet posąg skłonić, by wypłakał się jej na ramieniu i opowiedział, co naprawdę myśli o gołębiach.

Maskarada, dodał(a) grace