Powitalne archiwum

Hello:)

Archiwalne powitania na forum ;)

Re: Hello:)

Postprzez tter282 » 12 sty 2009, o 23:15

Może nie z nudów, ale aby zosta najmimordą, trzeba urodzic się z pewnym specyficznym genem. Nie będę nazywał go po imieniu, jako że znaczący procent Forumowiczów to osoby nieletnie, jednakże napiszę, że mają go także damy negocjowalnego afektu...

Cóż, idąc po tradycji rodowej, zostałem takim Dredd'em w Nadwarciańskiej postaci...

Zatem pozdrawiam Organy i zwyczajowo proszę o dokładniejsze przygotowywanie dokumentacji :twisted: :twisted: :twisted:
Prawdziwy pasztet męski - przechodzi koło dziwek, a te udają, że czekają na autobus.
tter282 męska
Anghammarad

Reputacja: 242

Reklama

Postprzez Desaxe » 13 sty 2009, o 00:50

hehe, wierz lub nie, ale widziałem na stażu w rejonowej prokuraturce jak gliniarz przysałał postanowienie o umorzeniu, zadrukowane na rewrsie gołą panią ze spamowego maila i podana nawet u dolu sciazka do pliku na dysku :lol: widocznie nawet nie spojrzal jaka kartke do drukarki pchal ;) licz na podobne kwiatki...
pozdrawiam Władzę Niezawisłą :twisted:
Obrazek
Obrazek
Desaxe
Mag II stopnia

Reputacja: 10

Postprzez czarownica86 » 13 sty 2009, o 23:48

hehe, śmieszna historia, gliniarze też ludzie;)
...a tak swoją drogą, jeśli będziesz kiedyś szedł do Ankh-Morpork, zaciągnąć się do straży nocnej, odwiedź po drodze Lancre... w małej dolince u stóp stromych zboczy Ramptopów stoi moja chatka... zapraszam na ziołowy wywar - moja specjalność ;)
Świat podany jak na dłoni... ;]
Obrazek
czarownica86
Student Magii

Reputacja: 0

Postprzez jaro_gryf_666 » 13 sty 2009, o 23:55

W razie czego nie spodziewaj się, że na ten ziołowy wywar wpadnie do Ciebie Hiszpańska Inkwizycja...

:twisted:
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Postprzez Uuk » 14 sty 2009, o 00:50

Tak, nawet nie spodziewaj się Hiszpańskiej Inkwizycji. :twisted:
+++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Wszechświat Ponownie I Rebootuj. +++

Obrazek
Uuk
Mag I stopnia

Reputacja: 14

Postprzez Desaxe » 14 sty 2009, o 00:51

Ktoś tu prowokuje, i niech uważa, bo dobrze wiem gdzie ta czarnownica mieszka ;) nawet numer pokoju w akad... ekhm, adres chatki znam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Desaxe
Mag II stopnia

Reputacja: 10

Postprzez czarownica86 » 14 sty 2009, o 01:36

Oooj! Ależ ja nie się spodziewam żadnej Inkwizycji! nawet bardzo się nie spodziewam:) równie mocno jak pojawienia się kilku nowych głazów (w kapeluszach z dużymi rondami!) w moim ogródku;) mam już dość skalniaków :mrgreen:

...jeśli ktoś prowokuje to zwykle ma w tym jakiś cel;] naprawdę myślisz, że mam się czego obawiać?? patrz skalniaki powyżej;)
Świat podany jak na dłoni... ;]
Obrazek
czarownica86
Student Magii

Postprzez Kinga » 11 maja 2009, o 10:03

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Desaxe :D
(...) jeśli nie wiemy, skąd przychodzimy, to nie wiemy, gdzie jesteśmy, a jeśli nie wiemy, gdzie jesteśmy, to nie wiemy, dokąd zmierzamy.A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza, to prawdopodobnie zmierza w złym kierunku.
Kinga żeńska
ciotka cierpienia

Reputacja: 1561

Postprzez 4jola » 11 maja 2009, o 17:16

Sto lat dla szanownego jubilata!
"Ideały to piękna rzecz,
tylko ta siódma góra i siódma rzeka cholernie daleko!"

Growing old is inevitable,growing up is optional.
4jola
Pani Palm

Reputacja: 444

Postprzez Kata » 11 maja 2009, o 20:10

Wszystkiego naj!:D
Obrazek
Kata
Student Magii

Postprzez Kasia M. » 11 maja 2009, o 20:30

ja też życzę szczęścia :)
ja mu mówię dopraw se na talerzu bo dzieci przecież jedzą on nie jest sam nie może wymagać żebym ja wszystkim ostro gotowała a na dwa garnki no luuudzie przesada
Kasia M. żeńska
Ysabell

Reputacja: 61

Poprzednia strona

Powrót do Powitalne archiwum

List zrobił na Moiście wrażenie. Kij i marchewka... Vetinari używał tylko kija. Albo tłukł człowieka marchewką po głowie.

Świat finansjery, dodał(a) Kinga