Luźne dysputy

Ostróda Reggae Festiwal

O wszystkim i o niczym podyskutujmy tu..

Ostróda Reggae Festiwal

Postprzez madziairm » 13 sie 2008, o 20:07

Ktoś się wybiera?
Ja jutro z rana będę. Trochę bilety drogie, ale co mi tam. Jakby co to do zobaczenia :) A jak nie to opowiem jak było :p
Jacek Piekara napisał(a):Strzeżcie się ludzi, którzy nie mają nałogów, moi mili! Bo może się okazać, że ich tajemnice są dużo mroczniejsze, niż moglibyście przypuszczać.
madziairm żeńska
Mag II stopnia

Reputacja: 66

Reklama

Re: Ostróda Reggae Festiwal

Postprzez Anima Vilis » 15 sie 2008, o 11:02

czekam na relacje... 8-)
Obrazek
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii
Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Reputacja: 792

Postprzez madziairm » 15 sie 2008, o 12:20

No właśnie wbiliśmy się ekipą do kumpla na kąpanie się :p
Po pierwszym dniu stwierdzam, że jest super, tylko dziś pogoda deszczowa :/ Mam nadzieję, że poprawi się.
Jacek Piekara napisał(a):Strzeżcie się ludzi, którzy nie mają nałogów, moi mili! Bo może się okazać, że ich tajemnice są dużo mroczniejsze, niż moglibyście przypuszczać.
madziairm żeńska
Mag II stopnia

Postprzez Kasia M. » 15 sie 2008, o 22:34

trzymam kciuki! :D bawcie się.. dobrze<?> :]
ja mu mówię dopraw se na talerzu bo dzieci przecież jedzą on nie jest sam nie może wymagać żebym ja wszystkim ostro gotowała a na dwa garnki no luuudzie przesada
Kasia M. żeńska
Ysabell

Reputacja: 61

Postprzez madziairm » 18 sie 2008, o 15:53

No i lało nam cały czas! Przestało jak w nd wieczorem musiałam wracać... Jak pech to pech. Ale i tak było super :) Wszystkie ciuchy mam mokre, buty chyba trzeba też wyprać... :p
A na sam koniec biliśmy rekord: 14 osób w toi-toiu :D A pierwszego dnia Ostróda Drifft - jazda śmietnikiem ;) Waarto było :D
madziairm żeńska
Mag II stopnia

Powrót do Luźne dysputy

Żadni wrogowie nie zdobyli jeszcze Ankh-Morpork. To znaczy owszem, formalnie tak, nawet dosyć często. Miasto chętnie witało szastających pieniędzmi barbarzyńskich najeźdźców, a ci po kilku dniach odkrywali ze zdumieniem, że ich własne konie już do nich nie należą, a po paru miesiącach stawali sie kolejną mniejszością etniczną, charakteryzująca się własnym stylem graffiti i własnymi sklepami spożywczymi.

Eryk, dodał(a) grace