Corvvin napisał(a):+dodanie mozliwosci oceniania tekstow/cytatow? (nie wiem czy to ma sens zastanowie sie)
+komentarze do artykułów - zastanawiam sie, czy zrobić osobną funkcjonalność do tego, czy utowrzyc dział forum, w ktorym tworzone bylby temate odpowiadajace artykułom, w artykułach zlinkowane - mogloby sie przyczynic do zwikeszenia popularnosci forum
+gwodz programu, ktory mi chodzi po glowie ale nie do konca jestem przekonany nad jego sensem - konta dla urzytkownikow na stronie, ktore umozliwialyby dodawanie np cytatow (trzebaby napisac mechanizm sprawdzania duplikatow to nie problem. moderacja tez chyba bylaby niezbedna), czy tez nawet artykułów.
Plan ambitny, prawdziwie ambitny. Coś o tym wiem... Dlaczego?
http://discworld.pl - przebudowaliśmy kod strony, zmieniliśmy design, daliśmy użytkownikom możliwość rejestracji, komentowania, oceniania, a przede wszystkim - to, na co liczymy - dodawania swoich tekstów, newsów, aktywnego uczestniczenia w życiu strony. To wszystko z oficjalnym wsparciem wydawnictwa Prószyński i S-ka. Chcemy połączyć społeczność Świata Dysku, rozrzuconą po internecie.
Piszę jako administrator, a także użytkownik forum pratchett.pl. Jeśli uznacie to za reklamę konkurencyjnego serwisu - nie zdziwię się o skasowanie posta. Posta, który ma na celu tylko poinformowanie fanów o stronie dla nich.
Pozdrawiam użytkowników pratchett.pl