O stronie

Jubileusz za pasem

Informacje, uwagi, błędy, pomysły..

Re: Jubileusz za pasem

Postprzez Anima Vilis » 9 cze 2008, o 21:10

no..to juz wiemy gdzie..przynajmniej wy wiecie bo ja zielonego pojecia nie mam..ale to u mnie zadna nowosc..teraz kwestje organizacyjne..ja moge zrobic weganska szarlotke chyba ze nikt nie lubi zdrapywac sobie czegos czarnego grubosci nalesnika z blachy..

zartuje.. swoja droga troche zawalilismy sprawe powitania..powinny byc kwiaty..balony..szampan.. :o
Obrazek
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii
Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Reputacja: 792

Reklama

Postprzez szkot » 9 cze 2008, o 21:34

Anima - czytaj uwaznie. Herbata tam nie mieszka, wiec dalej nic nie wiemy. Ja pracuje w parku chorzowskim i jest tam przepieknie. Zapraszam do zwiedzania.
Magia jednak ma w zwyczaju czekać w ukryciu niby grabie leżące w trawie.
szkot męska
Lu-Tze

Reputacja: 64

Postprzez szpaq » 9 cze 2008, o 22:42

Anima Vilis napisał(a):powinny byc kwiaty..balony..szampan.. :o

tak zdecydowanie duuużo szampana :D
Jeśli ktoś śpiewa przy goleniu, wariatem nie jest. A jeśli stepuje?
A. Ziemiański

3... 2... 1... Klimat!!!
szpaq męska
Steve Jobs

Reputacja: 755

Postprzez Anima Vilis » 10 cze 2008, o 19:15

mieszka niemieszka..kazde miejsce jest dobre zeby sie napic..za nieuwage przepraszam...czas albo odwiedzic ponownie okuliste albo umyć okulary..
co do szampana..dobrze smakuje z winem.. :mrgreen:
Obrazek
Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Postprzez szkot » 10 cze 2008, o 21:38

Masz rację tylko 3 litery roznicy. Ale pociesza mnie to bo ja myslalem ze ze mna jest zle i nie widze. Ale najwyrazniej wzrok mi sie poprawia. Dodajesz czlowiekowi otuchy. A szampan jest dobry jak sie do lampki skroi kilka plasterkow truskawki. Po prostu pyyyyszne :D Polecam
szkot męska
Lu-Tze

Postprzez Anima Vilis » 10 cze 2008, o 22:14

ale truskawki polskiej czy chińskiej ? :?

ze wzrokiem u mnie obawiam sie kiepsko..ostatnio jak wybieglam do szkoly bez okularów na przystanku musilam sie pytac jaki autobus przyjechal.. :oops: ale oficjalnie nadal utrzymuje ze mam sokoli wzrok :geek:

co do drinków to lubie gin z tonikiem i plasterkiem cytryny..a najlepszym alko jest i tak absynt..ale pity tak porządnie..(nalewasz do szklanki absyntu podpalasz przelewasz do drugiej szklanki a pierwszą stawiasz denkiem do góry,pijesz absynt a przez słomke wdychasz poary ze szklanki nr 1) mm..az sie rozmazylam
Obrazek
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Postprzez szkot » 11 cze 2008, o 02:16

Mysle ze aktualnie moze byctruskawka polska bo bardzo latwo jest dostepna. NAjlepsze sa potem truskawki przesiakniete. Palce lizac. Zawsze tez mozna isc na latwizne i kupic szampan truskawkowy, ktory ostatnio odkrylem.
Absynt jest bardzo dobry. Ale zle dziala na czlowieka. Dziwne rzeczy po nim sie robi.
Musialas chyba nie pic dobrej whisky. Nie ma nic lepszego niz wieczor ze szklaneczka jacka danielsa albo dalimore z dwiema kostkami lodu. Po prostu poezja,
szkot męska
Lu-Tze

Postprzez Anima Vilis » 11 cze 2008, o 22:29

i wlasnie te dziwne rzeczy sa w absyncie najfajniejsze..i to ze budzisz sie rano w misternie uplecionym koku na glowie w którym zatkniete sa dwie parasolki i słomka oraz czerwonym napisem ,,zło" na plecach..(inni byli w gorszym stanie) moj tatuś jest koneserem whisky..i robi tak cowieczor..powiem ci ze polacy maja tez swojego polskiego Danielsa..sprobuj sobie dobrago bimberku..nie zartuje..naprawde ma podobny smak
Obrazek
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Postprzez 6JeździecApokalipsy » 29 cze 2008, o 21:37

/stop Anime - nie wszyscy użytkownicy (np. ja) są pełnoletni więc trzeba będzie kupić także soki
Ekskrementować to se pani może w teatrze, nie w szkole!
6JeździecApokalipsy
Mag I stopnia

Reputacja: 0

Poprzednia strona

Powrót do O stronie

Gdybym musiała was kupić, nie bylibyście warci swojej ceny.

Trzy Wiedźmy, dodał(a) Marek_Sobczak