ale wy wszyscy trujecie z tymi rangami..jak ktos bedzie mial milionowy post to sie upomni..jak ktos bedzie mial 5 postow to napisze wiecej i juz nie bedzie gorszy niz Rincewind..bo ilu moze byc Rincewindów na forum?
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Niby rangi są dawane za jakieś tam zasługi. Dżon, doskładaj jeszcze to, co już mi kiedyś wysłałeś i jest na liście rzeczy Corvvina do zrobienia (musi coś dorobić, żebym mogła to sensownie wstawić), wybierz sobie rangę i daj mi znać
kliknij tu >< i tu > Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
Właśnie,Szpaq mam pytanie (chyba trochę offtopowe, ale z drugiej strony to temat "rangi" wiec cii) dlaczego Uma Thurman?
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
więc tak byłem kiedyś tam na spotkaniu w Krakowie, był tam też Corvvin, wróciłem do Wrocławia i ta dam ta dam jestem Uma Thurman. Jego administratorskość utrzymuje że mi to obiecał tylko jakoś nie pamiętam kiedy i z jakiego powodu
Jeśli ktoś śpiewa przy goleniu, wariatem nie jest. A jeśli stepuje? A. Ziemiański