Wow, no o tym nie wiedziałem. Zawsze uważałem, że takie leki jak apap są naprawd lepsze niż inne, zawsze mi pomagały. Choć właściwie ostatnio jak kumpel miał kaca to poszliśmy do zwykłego spożywczaka i kupiłem mu listek ,,Kopopiryny'' , Nazwa nas rozśmieszyła, ale okazało się że naprawdę szybko mu pomogło, ból głowy przeszedł bez dwa razy droższego apapu
nie czytałam wszystkiego, ale chyba wiem o co chodzi. żadna nowość, od dawna tak " zastępuję" leki.. szczególnie przeciwalergiczne
ja mu mówię dopraw se na talerzu bo dzieci przecież jedzą on nie jest sam nie może wymagać żebym ja wszystkim ostro gotowała a na dwa garnki no luuudzie przesada
Wiedza wiedzą ale co tam dostrzegłem na zdjęciu w okolicach twojego aktualnego miejsca pracy (patrz wątek o naszych zdjęciach)? - gripex i ibuprom. Reklama to potęga
Jak wszyscy pszczelarze Śmierć nosił siatkę. Nie dlatego, że miałby coś nadającego się do użądlenia, ale czasem pszczoła wlatywała mu do czaszki i brzęczała głośno, a od tego dostawał migreny.