Powitalne archiwum

Witam wszystkich

Archiwalne powitania na forum ;)

Re: Witam wszystkich

Postprzez gaggatt » 12 paź 2010, o 23:38

To jest tak: Bazylia oprócz tego, że jest masowym mordercą, jest także lizakiem, więc się kładzie na kanapie między Kocaną (wyniosłą, piękną i arystokratyczną) a Fikusem (wkurzającym podlotkiem o wielgachnych łapskach i delikatności bomby wodorowej). Natenczas Kocana podtyka jej się łaskawie do lizania. Podtyka się niezdarnie również Fikus. Wersja optymistyczna, połączenie szeregowe: załącza się Kocana, potem Bazyla, na koniec Fikus i tak leżą sobie mrucząc i liżąc sobie różne części ciała, co im sprawia - i nic dziwnego - wiele radości (Kocana nie liże, nadal łaskawie się podtyka). Wersja pesymistyczna: Bazyla liżąc Kocanę pozwala, by do głosu doszedł ukryty w jej środku psychopatyczny morderca. Zaczyna lizać coraz mocniej, jendocześnie zaciskając pazurzyska na szyi Kocany. Lizanie przechodzi w podgryzanie, następnie w duszenie i próby przegryzienia. Kocana broni się z godnością. Ogony kocic poruszają się już bardzo intensywnie, w związku z czym Fikus gwałtownie rzuca się na któryś ogon, albo na oba jednocześnie. Wszyscy krzyczą i wyrywają sobie sierść, przybiegają psy. Kocana porzuca godność by ratować życie, Fikus miota się dręczony rozterką czy nadal polować na szalejące ogony, czy też uciekać na okno, a Bazyla miota się dręczona rozterką, które zamordować najpierw. Fikus decyduje się na okno, ale mu sie nie udaje doskoczyć i spada z hukiem za kanapę. Udaje, że tak włąśnie miało być. Bazyla próbuje jakiś czas jeszcze dokonać mordu, goniąc za Kocaną, ale w końcu poprzestaje na mordobiciu z udziałem suki wielorasowej Lupy i labradora Bonusa. Tu czas na moje wejście: obiecuję wszystkim długą agonię w straszliwych męczarniach, jeśli w tej chwili, do cholery, nie pozamykają pysków. Sceneria powoli się uspokaja. Koty układają sie na kanapie, psy pod. Bazylia kładzie się między Kocaną a Fikusem....
"…w tej chwili wolę nie wkładać spodni, bo byłabym kobietą przebraną za mężczyznę przebranego za kobietę przebraną za mężczyznę, i wtedy tak by mi się wszystko pomieszało, że nie wiedziałabym nawet, jak przeklinać."
gaggatt
Gorzej niż Rincewind

Reputacja: 9

Reklama

Postprzez Motopompa » 13 paź 2010, o 16:53

Ale że co?

Aaa...

Pomidor.

Ps.
Cześć :)
Nie wiem co by tu napisać mądrego, więc wstawiam żółwia Janusza. ______________
ಠ_ಠ+++Błąd: brak sera+++
Obrazek
‘‘And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!’’
Motopompa męska
Kwestor

Reputacja: 1277

Postprzez 4jola » 13 paź 2010, o 21:56

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.Piątka.
Uśmiałam się setnie.Niezłe masz jazdy z takim tabunem,ale i tak zazdroszczę.
Znaczy się nad połączeniem równoległym trzeba jeszcze popracować.
"My , z matką twoją , rasizmowi mówimy twarde i zdecydowane: raczej nie !"
4jola
Pani Palm

Reputacja: 564

Postprzez Motopompa » 14 paź 2010, o 00:49

Damn. Otworzyło mi na drugiej stronie, ja głupi pomyślałem, że to pierwsza, a po przeczytaniu "posta powitalnego" odpowiedziałem bez zwłoki pomidorem. Wybacz gaggatt.
Nie wiem co by tu napisać mądrego, więc wstawiam żółwia Janusza. ______________
ಠ_ಠ+++Błąd: brak sera+++
Obrazek
‘‘And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!’’
Motopompa męska
Kwestor

Reputacja: 1277

Poprzednia strona

Powrót do Powitalne archiwum

Mimo swego wykształcenia, Patrycjusz miał umysł mechanika. Kiedy taki człowiek chce coś otworzyć, znajduje odpowiedni punkt i aplikuje minimalną siłę niezbędną do osiągnięcia celu. Czasem ów punkt leżał pomiędzy żebrami, a siłę aplikowało się za pośrednictwem sztyletu, a czasem pomiędzy dwoma walczącymi państwami i wtedy stosowało się armię. Ale najważniejsze było, żeby znaleźć ten słaby punkt, który będzie kluczem do rozwiązania.

Ostatni bohater, dodał(a) grace