Gry forumowe

inna gierka oraz Rewia NUTTER

Forumowe nabijacze postów ;)

Re: inna gierka

Postprzez grze_tomas_20 » 26 sie 2010, o 20:21

^ Zawsze i wszędzie :twisted:

> Przepraszam wszystkich, ale miałem nieprzespaną noc, ciężki dzień w pracy i ogólnie padam na twarz. Dajcie mi czas do jutra. Tym razem nie zawiodę, słowo.

v Wybaczy.
grze_tomas_20
Student Magii

Reputacja: 8

Reklama

Postprzez Eoren » 27 sie 2010, o 13:25

^ Wybaczam /emotikon: wielkopański gest/
> Tak Rath, to Ty jesteś Pewną Osobą. Kostiumy oczywiście ale trzeba jeszcze obsadzic nowe role. To będzie Psjeżozwierz, EjDżej i jego ciotka
v Jest ktoś chętny?
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 332

Postprzez ratharienn » 27 sie 2010, o 13:29

^^ Pewnie, w końcu to nic takiego. Mamy tu ciągły poślizg z dodawaniem czegokolwiek, w większości przeze mnie, więc nie ma sprawy. ;)
^Nowe role do obsadzenia pozostawiam Wam, ponieważ i tak blokuję już Postęp Tematu... :roll:
> Obiecałam tytuły, ale jakoś nie mogłam się wczoraj zmusić do wymyślania ich. Już się poprawiam:
*Ostatnie Wejście Złej Wiedźmy, czyli o tym, jak Zła Wiedźma przechytrzyła Odyna lub nie.
*O tym, jak Pies zabierał się do Jeżozwierza, czyli prawdziwa historia EjDżeja.
*Dziecię Bogów, czyli co Odyn może jeszcze zrobić, by Uratować Świat przed Kolejną Zagładą.
*Armagjeddon, part 33 i 1/4 - Podstęp Lokiego.
*EjDżej i przyjaciele, czyli zagadka Końca Świata.

Na razie tyle. Zapraszam do dyskusji, który tytuł jest najtrafniejszy - oczywiście ewentualne poprawki dopuszczam i z wielką chęcią zmodyfikuję, jeśli zaistnieje taka potrzeba. ;)
v Wyrazi opinię.
"And you? What's your story, bastard?"
"Ask me nicely and maybe I'll tell you."
ratharienn żeńska
Kierownik studiów nieokreślonych

Reputacja: 923

Postprzez 4jola » 27 sie 2010, o 22:00

^Wyrażam:Niezłe.
>Mnie przyszło do głowy "Nutter-next dżenerejszynz"
Nic mądrego nie napiszę z przyczyn technicznych(brak czynnego organu do myślenia).Ale aj promys,że będę czynnym uczestnikiem.Już za chwileczkę,już za momencik...
V-duże fał!Po czymś takim należy napisać COŚ WYJĄTKOWEGO!(I bez takich mi tu,że osoba przepisze:COŚ WYJĄTKOWEGO.Niech się osoba nie waży!)
"My , z matką twoją , rasizmowi mówimy twarde i zdecydowane: raczej nie !"

Growing old is inevitable,growing up is optional.
4jola
Pani Palm

Reputacja: 564

Postprzez Eoren » 28 sie 2010, o 11:22

^ COŚ WYJĄTKOWEGO :mrgreen: /nie, nie, nie! tylko nie piorunem!.../
> Z wiadomych przyczyn powinnam głosowac za pierwszym pomysłem tytułu, no może bez tych dwóch ostatnich słów... Ale chyba jednak najlepszy jest drugi. "Jak Pies zabierał się do Jeżozwierza" :mrgreen: :clap:
v A Ty, co o tym sądzisz?
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Postprzez grze_tomas_20 » 28 sie 2010, o 11:50

^ Świetna nazwa. Po spodem powinien być jeszcze dopisek "ostrożnie" :twisted:

> Jeśli chodzi o mój odcinek, to na razie go nie będzie, buu. Nie mam znów weny, więc oddaje swoją kolejkę komuś z pomysłem i świeżą głową.

v Dawaj, nie wstydź się!
grze_tomas_20
Student Magii

Reputacja: 8

Postprzez Eoren » 2 wrz 2010, o 17:29

^ Chwilę mnie nie było i już się wszyscy opieprzają?
> To co się stanie jak będę zmuszona zniknąc na trochę dłużej*?
> Do pracy, do pracy, ludu robotniczy!

*vide - marudnik
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Postprzez 4jola » 2 wrz 2010, o 23:52

^ Rozumiem,że Ty tak sama siebie poganiasz...?

> ...alamy się ,aż huczy,a co!Nie ma lokomotywy,nie ma jechania.
Ale jak się towarzycho weźmie do roboty(za momencik),to zobaczycie!

v Co zobaczymy?

4jola
Pani Palm

Postprzez 4jola » 9 wrz 2010, o 21:00

^ No i piszę sama do siebie.Jak stara wariatka.Dobrze,że Inkwizycja tu nie zagląda,bo juz by była wizyta w Loch-spa.

>NIKT TU NIE ZAGLĄDA! Do pioruna!A Odyn(czyli ja)musi miec wyznawców i czytaczy,bo zejdzie śmiercią przez zapomnienie.
A tu ani widu,ani słychu,ani dyskoteki.Projektów kostiumów ni ma-znaczy na goło występujemy.Okej.Muzyki brak-pantomima znaczy z tłumaczem dla słyszących inaczej.
Bardzo ciekawe za co zainkasujemy nasze bilionowe gaże.
Chciałam tylko dodac,że producenci "Mody na sukces" śmieją się z nas na afterparty,że wymiękliśmy tak szybko.I mówią na nas...Cieniasy.Dacie wiarę?

VVV Ruszy leniwe paluchy a najpierw mózg i uratuje nasz mocno nadszarpnięty honor największych pisarzy/producentów/wykonawców świata!(

4jola
Pani Palm

Postprzez Eoren » 15 wrz 2010, o 16:12

^
Chciałam tylko dodac,że producenci "Mody na sukces" śmieją się z nas na afterparty,że wymiękliśmy tak szybko.I mówią na nas...Cieniasy.Dacie wiarę?

O nie! Tak byc nie będzie! - rzekła stanowczo tupiąc obcasem.*

>
...alamy się ,aż huczy,a co!Nie ma lokomotywy,nie ma jechania.
Powiedziałabym, że wiedziałam, że tak będzie ale z powodu resztek przyzwoitości tego nie uczynię. Za to uczynię to:
CO TO MA BYC?! RUSZAC DUPY I DO ROBOTY, ALE JUŻ!!!

v Powinnam chyba miec teraz poczucie dobrze spełnionego obowiązku ale tak jakoś... No właśnie, jak? (będzie)

*stanowczo rzekła, czy stanowczo tupiąc? sama nie wiem...
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Postprzez ratharienn » 16 wrz 2010, o 10:39

^ Stanowczo, acz niepewnie zachęciła do działalności, jednak sama NIC nie napisała w temacie, więc cóż to za przykład, hmm? :twisted:
> Zdeklaruję się, ok. - przejmuję temat grze_tomasa, który gdzieś zniknął, podobnie jak połowa forum.
v Będzie łaskawa/y i da mi troszkę czasu na przeczytanie od nowa i powrót do gry. :mrgreen:

*
4jola napisał(a):Chciałam tylko dodac,że producenci "Mody na sukces" śmieją się z nas na afterparty,że wymiękliśmy tak szybko.I mówią na nas...Cieniasy.Dacie wiarę?

Byłaś na afterparty? Ej, bez nas?! Mam uwagę, dotyczącą serialu (jak spotkasz producentów następnym razem, to im przekaż). Otóż - moim skromnym zdaniem, każdy aktor powinien mieć przyczepioną do odzienia plakietkę z imieniem i koligacją rodzinną, wtedy łatwiej byłoby się połapać kto jest kim i dlaczego (choć to może nieco trudniejsza sprawa do rozstrzygnięcia). A tak, to włączam tivi i nie znam nikogo prócz Stephanie, a babcia ledwie tydzień temu u nas oglądała (a ja z nią) i nikogo takiego nie było, o. A, żeby było na temat - w NASZEJ Rewii zawsze wiadomo, kto jest kim. :mrgreen:
"And you? What's your story, bastard?"
"Ask me nicely and maybe I'll tell you."
ratharienn żeńska
Kierownik studiów nieokreślonych

Reputacja: 923

Postprzez 4jola » 16 wrz 2010, o 23:17

^ Będę łaskawa jak jasny gwint!Byle byś cóś napisała,bo chetnie bym się do czego dołączyła,jako że sama średnie mam pomysły.

> Na afterpary nie byłam,ale znam ludzi,którzy znają ludzi znajacych ludzi,którzy byli,ufff.
I żadnych plakietek z imionami nie będzie.To jest serial przy którym trzeba MYŚLEĆ.Prawie jak sudoku!A tak,to jakby ktoś Ci rozwiązanie podał.No coś ty,nie lubisz niespodzianek?

V Tik tak,tik tak,tik tak...czekaamyyy!(Nie,żebym Cię poganiała...)

*Aha,mam już całą torbę resztek ciuli i szyfonów,jedwabiów i innego barachła.Możemy TWORZYĆ.

4jola
Pani Palm

Postprzez wakizaszi » 19 wrz 2010, o 12:14

^ z wszami i pchłami niestety nie trafiła
< nudzi mu się
V zakończy wątek pcheł i wszy
wakizaszi
Student Magii

Reputacja: 23

Postprzez 4jola » 20 wrz 2010, o 22:22

^Jestem jak żaba-nie kumam?
>j.w
V Rozjaśni pomroczność jasną,jaka nastała...

4jola
Pani Palm

Postprzez Eoren » 20 wrz 2010, o 23:09

^ Przykro mi, nie da rady...
>
ratharienn napisał(a):Stanowczo, acz niepewnie zachęciła do działalności, jednak sama NIC nie napisała w temacie, więc cóż to za przykład, hmm? :twisted:

Et tui Rath? Czuję się w obowiązku odeprzec to oskarżenie niezbitymi argumentami, ponieważ:
A) To przecież ja napisałam ostatni odcinek jaki się tu znajduje.
B) Poza tym z przyczyn ode mnie niezależnych nie miałam dostępu do Forum przez całe dwa tygodnie (?! wyobraźcie sobie jak to długo...) więc otwierając po tej przerwie po raz pierwszy internet myślałam sobie: "ciekawe ile przez ten czas nadrukowali odcinków Rewii?" Więc nie dziwcie się, że nie byłam przygotowana na taki obrót sytuacji.
C) Ta litera znajduje się tu tylko dlatego, że ostatnio moja siostra zwróciła mi uwagę, że moje genialne plany nigdy nie docierają do "C". No więc ten dotarł...
4jola napisał(a):I żadnych plakietek z imionami nie będzie.To jest serial przy którym trzeba MYŚLEĆ.Prawie jak sudoku!

Poza tym plakietek nie było by widac przy zbliżeniach na twarz* a to przecież one zajmują (chyba) większą częśc scenariusza**...
v
4jola napisał(a):Tik tak,tik tak,tik tak...czekaamyyy!(Nie,żebym Cię poganiała...)

Ekhm, ekhm! Ja też nie. Wcale! Ależ skąd!

*Oczywiście jeśli nie byłlby przyczepione na czole...
**Mama mojej koleżanki nazywa to poetycko: Serialem Wielkich Twarzy.
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry forumowe

Jeśli nazbyt boisz się błądzić, nigdzie nie zajdziesz.

Kapelusz pełen nieba, dodał(a) Kinga