Niech to, znowu się spóźniłem. Przepraszam! Rath, wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin. Obyś stu lat dożyła w dobrobycie i szczęściu, wiernych przyjaciół miała, zachowywała pogodę ducha i spełniała swoje marzenia.
Oł maj gad!Spóźniłam się,ale zaręczam,że bardzo szczerze i od serca(i reszty wnętrzności)życzę samego dobrego!!!Rath-NATCHNIENIA!Wiesz o czym piszę,prawda?
"Ideały to piękna rzecz, tylko ta siódma góra i siódma rzeka cholernie daleko!"
Dzięki wielkie =). Imprezę zrobiłam parę dni temu i jakoś ją przeżyłam, choć początkowo nie byłam pewna, czy aby na pewno. Czeka mnie jednak jeszcze spotkanie z dziadkami i nie wiem, czy takie podniecenie wytrzymam...
Uuu, takie podwójne urodziny? Fajnie! Jolu - przede wszystkim możliwości bycia obecną na kolejnym forumowym zlocie ^^ A tak poza tym, byłoby dobrze gdyby zdrowie i humor dopisywały Skellu - niech ci spotkania rodzinne lekkimi będą. I oby ci się!
"Mów co uważasz, ale uważaj co mówisz" "And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!"
O, dziewczyny świętują! Wszystkiego podwójnie najlepszego, samych radości dzisiaj i przez cały rok, prezentów, sukcesów, Pratchettów oraz innych uciech tego świata Wam życzę.
Magom brakuje w chromosomach genu PD. Feministyczni badacze wyizolowali go i wykazali, że gen ten pozwala dostrzec pranie w zlewie, zanim wyrastające na nim formy życia wynajdą koło. Albo odkryją spamowódź.