Archiwum

Kupię "Ziemie jałowe" Kinga

Dyskusje nieaktualne, spełnione prośby o pomoc itepe, czyli co się działo kiedyś na forum.

Kupię "Ziemie jałowe" Kinga

Postprzez jaro_gryf_666 » 4 gru 2009, o 22:32

Z racji tego, że zaczytuję się ostatnio w "Mrocznej wieży", a powyższy tytuł jest, jakby to powiedzieć, nieco trudno dostępny, występuję do Was, drodzy Forumowicze, czy nie macie przypadkiem do sprzedania trzeciego tomu :)
Oczywiście mam na myśli normalne ceny, w okolicach 30 złotych, bo stówa na allegro to jak dla mnie trochę wygórowana cena, oraz książkę w stanie zadbanym, bo wypadające lub brakujące kartki raczej nie uprzyjemnią mi czytania ;)

PS: Od biedy może być nawet e-book, jakby ktoś posiadał byłbym wdzięczny za nieoficjalne podesłanie :)

EDIT: Znalazłem sklep, w którym książka nie jest oznaczona jako "Towar niedostępny" - akcję zawieszam do odwołania :)
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Reklama

Re: Kupię "Ziemie jałowe" Kinga

Postprzez Kinga » 5 gru 2009, o 01:00

Jak by co ja mam e-booka, całą mroczna wieżę.
(...) jeśli nie wiemy, skąd przychodzimy, to nie wiemy, gdzie jesteśmy, a jeśli nie wiemy, gdzie jesteśmy, to nie wiemy, dokąd zmierzamy.A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza, to prawdopodobnie zmierza w złym kierunku.
Kinga żeńska
ciotka cierpienia

Reputacja: 1561

Postprzez Corvvin » 6 gru 2009, o 15:52

No inkwizycjo tak w temacie się zwracać bezpośrednio do jednego użytkownika, nie wiem czy to nie podpadać powinno pod regulamin :P Mogłeś jej prywatną wiadomość posłać...
Tolerować nie znaczy zapomnieć, że to co tolerujemy na nic więcej nie zasługuje. - Mikołaj Gomez Davilla
Corvvin męska
Malleus Maleficarum

Reputacja: 382

Postprzez jaro_gryf_666 » 11 gru 2009, o 20:33

A co, jeśli na forum są inne Kingi?
Wolę się upewnić, że wiadomość dotrze do adresata ;)

EDIT:
Jednak w księgarni książka jest niedostępna. Akcję wznawiam. :)

EDIT:
Kolejna księgarnia dająca nadzieję :) Akcja ponownie zawieszona do odwołania.

EDIT: (oby ostatni)
Właśnie otrzymałem maila, że paczka została wysłana :D
Co prawda dotrze do Żywca zaraz po tym, jak wyjadę na dwa tygodnie //tj. w poniedziałek albo wtorek//, ale uznaję to za sukces :)
Transakcja dokonana - akcję odwołuję :)
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Postprzez Soski » 25 kwi 2010, o 21:20

mam po angielsku jak byś chciał

ale to juz pewno przedawnione..

pozdrawiam mimo wszytko
Soski
Student Magii

Reputacja: 0

Postprzez jaro_gryf_666 » 29 sie 2010, o 16:27

Zamykam.
Powód:
Książka już kupiona.
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Powrót do Archiwum

Gdzieś na świecie, jak podejrzewał, żył człowiek siedzący na drugim końcu huśtawki, ktoś w rodzaju lustrzanego Rincewinda, którego życie składało się z samych cudownych wydarzeń. Miał nadzieję, że spotka kiedyś tego człowieka, najlepiej trzymając w ręku solidny kij.

Ciekawe czasy, dodał(a) Sushi