Archiwum

Terminarz Gildii Złodziei

Dyskusje nieaktualne, spełnione prośby o pomoc itepe, czyli co się działo kiedyś na forum.

Terminarz Gildii Złodziei

Postprzez Phoven » 28 cze 2010, o 17:52

Mam przyjemność zaprezentować wyjątkową gratkę dla kolekcjonerów twórczości Terry'ego Pratchett'a - Terminarz Gildii Złodziei Świata Dysku w wersji polskiej. Seria terminarzy wydawanych przez wydawnictwo Prószyński i S-ka jest obecnie niemal nie do zdobycia na rynku pierwotnym i wtórnym - tak więc każdy egzemplarz dostępny w sprzedaży to prawdziwy rarytas.

Egzemplarz jest w zupełności kompletny, wszystkie strony są na swoich miejscach. Kilka kartek jest nieznacznie zabrudzonych, zaś okładka lekko wygięta (zauważalne jest to dopiero po przyjrzeniu się książce z bliska) - stąd też wyjątkowo niska cena rekompensująca, mam nadzieje, te niedogodności.

Książkę wysyłam od razu po wpłynięciu pieniędzy na moje konto, ewentualnie możliwy jest odbiór osobisty na terenie Gdańska.

A tutaj jeszcze link do allegro :)
http://www.allegro.pl/item1098344892_terry_pratchett_terminarz_gilidii_zlodziei_2004.html
Phoven
Gorzej niż Rincewind

Reputacja: 0

Reklama

Re: Terminarz Gildii Złodziei

Postprzez kiniro » 3 lip 2010, o 11:13

Hmmm....
Ja to kupiłem w Arsenale za 3,50
W moim świecie
Miłość dla poetów
Nigdy nie jest sławną balkonową sceną
Jedynie konającą wiarą
U niebios bram
kiniro
Mag II stopnia

Reputacja: 16

Re: Terminarz Gildii Złodziei

Postprzez jaro_gryf_666 » 29 sie 2010, o 16:26

Zamykam.
Powód:
Zakończenie aukcji.
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Powrót do Archiwum

Bibliotekarz zabawiał się przez cały spektakl, ukradkowo rzucając orzeszkami w królewski przyprawiony garb. Widzowie jednak patrzyli w skupieniu i z fascynacją, zwłaszcza kiedy król zwracał się do swych dworzan w te słowa: "Oto grudzień już naszego niezadowolenia... I CHCĘ, ŻEBY DRAŃ, KTÓRY TO ROBI, NATYCHMIAST PRZESTAŁ!".

Nauka Świata Dysku II. Glob, dodał(a) Kinga