Johnny

Only You Can Save Mankind

O serii książek z Johnnym Maxwellem w roli głównej..

Re: Only You Can Save Mankind

Postprzez Klara » 3 lut 2010, o 19:37

Przeczytałam całą trylogię. Dobrze, że nie zniechęciłam się, bo "Tylko ty..." strasznie mi się dłużyło. Inne były już dużo lepsze.
Klara
Mag I stopnia

Reputacja: 45

Reklama

Postprzez Sydonia von Bork » 18 mar 2010, o 21:25

A mi najbardziej jednak z trylogi podeszlo Tylko Ty... :D Chyba m.in. ze wzgldu na zakonczenie :) no i genialny pomysla na granice :D
Pośród tłumów stoję,
lecz tłumy dla mnie drogi nie wydepcą
I nie z ich myśli idą myśli moje...
Sydonia von Bork
Student Magii

Reputacja: 0

Postprzez Jahoo » 20 mar 2010, o 01:25

Ja źle wspominam Zmarłych, bo tam nie występowała moja ulubiona bohaterka. Jak ona miała na imiona?
cóż? Może jakiś cytat?
You’ve got to ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Jahoo
Mag II stopnia

Postprzez Osin » 3 maja 2010, o 22:32

Nie wiem o czym Wy piszecie ;)
Opowieści przeniosły mnie do odległych, choć nie zamierzchłych ;) czasów dzieciństwa i było to bardzo przyjemne, a nawet ekscytujące. Będąc dorosłym widzi się, jak ciekawe i beztroskie spojrzenie na świat posiada młody człowiek, co Terry świetnie zaprezentował w trylogii.

Ostatnio sprezentowałem mojemu 10-cio letniemu kuzynowi omawiane pozycje i twierdzi, że bardzo mu się podobało...jakby mógł mieć inne spostrzeżenia, będąc świadomym możliwości niedostania więc żadnego prezentu ode mnie ;)
"Iloraz inteligencji tłumu równy jest IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników" T.P.
Osin
Student Magii

Poprzednia strona

Powrót do Johnny

Nikt, kto zna się choć trochę na nożach, nie użyje słynnego pchnięcia znad ramienia, tak lubianego przez ilustratorów. Byłoby to działanie amatorskie i nieskuteczne. Zawodowiec uderza od dołu - droga do serca prowadzi przez żołądek.

Muzyka duszy, dodał(a) Aiyanna