Jeśli ten temat jest wbrew regulaminowi, to go skasuję, ale w regulaminie nie jest jasno powiedziane, co może być przedmiotem sprzedaży.
Mam do sprzedania całe pudło obrazów mojej ciotki (w razie czego może być nawet większy wybór, ale tyle mam na pewno w domu).
oto zdjęcia
Ceny wahają się od 160-199zł, ale w razie czego jestem skłonna negocjować.
Odrobina wyjaśnienia:
Moja ciotka, Barbara Bełdowicz vel Mantykora, od dziecka jest osobą niepełnosprawną (chorowała na Polio) i zarabia malując obrazy lub prowadząc zajęcia z arteterapii lub rysunku.
Studiowała jakiś czas na Akademii Sztuk Pięknych, jednak zrezygnowała, ponieważ tamtejsi profesorowie próbowali mieć za duży wpływ na jej styl malowania. Poszła więc na medycynę, którą to ukończyła bez problemu, po czym powróciła do malarstwa.
Kiedy tylko uda mi się zdobyć więcej zdjęć jej obrazów (co pewnie skończy się przywiezieniem ich do domu), na pewno dołożę do galerii.
Co ważne, żadne z tych obrazów nie są robione masowo - NIE MA 2 IDENTYCZNYCH.
W razie czego chętnie podam wszelkie szczegóły typu wielkość poszczególnych (obecnie żaden nie przekracza 40x40cm).
Obecnie wszystkie obrazy, które mam do sprzedania, malowane są na płótnie na blejtramie, farbami akrylowymi, pokryte werniksem. Część jest oprawiona w drewnianą ramkę, reszta ma ładnie zamalowane boki i też jest gotowa do powieszenia.
Jeżeli ktoś zna też jakieś miłe firmy zajmujące się wystrojem wnętrz, chętnie porozmawiam o współpracy.
By Gryfu:
Temat edytowany.