Wózek Dibblera

Sprzedam: Rozmaite obrazy Mantykory

Kiełbaski, paszteciki i nie tylko.
Tutaj znajdziesz wszystko, co chcesz (lub jeszcze nie wiesz że chcesz) kupić. Najlepsze ceny (i gardło tym sobie podrzynam!).

Sprzedam: Rozmaite obrazy Mantykory

Postprzez grace » 3 sty 2010, o 15:11

Jeśli ten temat jest wbrew regulaminowi, to go skasuję, ale w regulaminie nie jest jasno powiedziane, co może być przedmiotem sprzedaży.

Mam do sprzedania całe pudło obrazów mojej ciotki (w razie czego może być nawet większy wybór, ale tyle mam na pewno w domu).

oto zdjęcia

Ceny wahają się od 160-199zł, ale w razie czego jestem skłonna negocjować.

Odrobina wyjaśnienia:
Moja ciotka, Barbara Bełdowicz vel Mantykora, od dziecka jest osobą niepełnosprawną (chorowała na Polio) i zarabia malując obrazy lub prowadząc zajęcia z arteterapii lub rysunku.
Studiowała jakiś czas na Akademii Sztuk Pięknych, jednak zrezygnowała, ponieważ tamtejsi profesorowie próbowali mieć za duży wpływ na jej styl malowania. Poszła więc na medycynę, którą to ukończyła bez problemu, po czym powróciła do malarstwa.

Kiedy tylko uda mi się zdobyć więcej zdjęć jej obrazów (co pewnie skończy się przywiezieniem ich do domu), na pewno dołożę do galerii.

Co ważne, żadne z tych obrazów nie są robione masowo - NIE MA 2 IDENTYCZNYCH.

W razie czego chętnie podam wszelkie szczegóły typu wielkość poszczególnych (obecnie żaden nie przekracza 40x40cm).

Obecnie wszystkie obrazy, które mam do sprzedania, malowane są na płótnie na blejtramie, farbami akrylowymi, pokryte werniksem. Część jest oprawiona w drewnianą ramkę, reszta ma ładnie zamalowane boki i też jest gotowa do powieszenia.

Jeżeli ktoś zna też jakieś miłe firmy zajmujące się wystrojem wnętrz, chętnie porozmawiam o współpracy.

By Gryfu:
Temat edytowany.
kliknij >>Obrazek<< aby zobaczyć moje strony>>Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2033

Reklama

Re: Rozmaite obrazy Mantykory

Postprzez Eoren » 5 sty 2010, o 18:02

Kupic raczej nie kupię, bo ja sama maluję i ostatecznie tak się jakoś same rozchodzą (za free)...
Ale muszę powiedziec, że obrazy twojej cioci bardzo mi się podobają :clap: szczególnie koty i ten pierwszy, z dwoma postaciami. Powodzenia w sprzedaży i proszę pozdrowic artystkę :mrgreen: .
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 288

Postprzez grace » 5 sty 2010, o 18:28

a dziękuję, pozdrowie! może czasem ktoś ze znajomych by pytał czy coś, to wiesz ;)
grace żeńska
Kelda

Postprzez Eoren » 7 sty 2010, o 21:32

Ależ oczywiście. Możesz na mnie liczyc ;)
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 288

Postprzez grace » 10 lut 2010, o 18:19

Obrazków przybyło, gdyby ktoś był zainteresowany ;)Można zobaczyć tu (lub na mojej stronie)
grace żeńska
Kelda

Powrót do Wózek Dibblera

- jestem przekonany, że nawet nie marzysz o porzuceniu tych obowiązków i ucieczce z miasta. [...]
- Gwarantuję ci, panie, że myśl taka nawet nie postała mi w głowie.
- Doprawdy? Zatem na twoim miejscu zaskarżyłbym własną gębę o oszczerstwo.

Kolor magii, dodał(a) Kinga