O stronie

Schizofrenia, dublowanie kont i Mojżeszowe tablice

Informacje, uwagi, błędy, pomysły..

Schizofrenia, dublowanie kont i Mojżeszowe tablice

Postprzez Mauer » 18 lip 2009, o 22:18

Moi mili, Trzeba przez duże T spisać oficjalne prawa tego forum, nie mam tu na myśli restrykcyjnego regulaminu ale racjonalne prawka które odpowiadały by wszystkim prawym userom.
Zasadniczo mam na myśli kruczki, które sprzyjały by wywalaniu i przykracaniu smyczy głupocie i infantylizmowi. Nota bene nie mieliśmy jednego trolla a kilka, które za każdym razem robią bajzel większy niż ja za całej swojej kadencji moderatora.

Tu też myślę coby porozumieć się z nieobecnym wśród nas Bartkiem - Adminem P.pl ,Jaro mógłby przejąć jego funkcję i przydało by się powołać nowego(lub nowych) moderatorów forum. Osobiście widzę w roli moda ttera.
Obrazek
4jola napisał(a): nasz mistrz zgryźliwości...
Mauer
Śmierć szczurów

Reputacja: 47

Reklama

Re: Schizofrenia, dublowanie kont i Mojżeszowe tablice

Postprzez Kasia M. » 18 lip 2009, o 22:23

Ja popieram, ostatnio nawet się zastanawiałam czy my w ogóle regulamin mamy..

dobra, głos na Ttera! i niech Inkwizycja wymorduje wszystkich stawiających za dużo wykrzykników, błagam...
ja mu mówię dopraw se na talerzu bo dzieci przecież jedzą on nie jest sam nie może wymagać żebym ja wszystkim ostro gotowała a na dwa garnki no luuudzie przesada
Kasia M. żeńska
Ysabell

Reputacja: 61

Postprzez jaro_gryf_666 » 19 lip 2009, o 16:00

Regulamin
Dzisiaj napisałem, choć to jeszcze nie jest sprawa zamknięta. Wszelkie uwagi i propozycje kierujemy TUTAJ :)

Nota bene nie mieliśmy jednego trolla a kilka, które za każdym razem robią bajzel większy niż ja za całej swojej kadencji moderatora.

No... A kasztanów to mieliśmy aż 4 sztuki oO

Popieram przydzielenie tterowi funkcji moda.
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Postprzez tter282 » 4 sie 2009, o 11:39

Łoj, tak zaocznie? Bóg Waćpaństwu zapłać za uznanie i zaufanie - to naprawdę wielki komplement.

Niestety (uwierzcie, że z żalem), jednak nie mogę podjąć się tej zaszczytnej funkcji...

1. Dom, rodzina i wszystko co z tym związane.
2. Praca, praca, praca.

1 + 2 = całkowity brak wolnego czasu :oops:

Wychodzę z założenia, iż podejmując się jakiegokolwiek zobowiązania, wykonania pracy etc, wypełniać je należy dobrze lub wcale. W moim przypadku nadmiar obowiązków zdecydowanie wskazuje na to drugie...

Zatem - raz jeszcze dziękuję, ale niestety :cry:
Prawdziwy pasztet męski - przechodzi koło dziwek, a te udają, że czekają na autobus.
tter282 męska
Anghammarad

Reputacja: 242

Powrót do O stronie

-Lubię słowa- wyznał Preston. –„Wybaczanie” na przykład. Czy nie brzmi jako to, czym jest? Nie brzmi jak opadająca łagodnie jedwabna chusteczka? A co powiesz o „szemraniu”? Czy nie brzmi, twoim zdaniem, jak przekazywane szeptem spiski i mroczne tajemnice?

W północ się odzieję, dodał(a) Marek_Sobczak