Śmietnik

Kupię Pratchetty w twardej oprawie !!!

Kupię Pratchetty w twardej oprawie !!!

Postprzez www.soleil.pl » 24 cze 2008, o 19:01

Pilnie poszukuję książek Pratchetta w twardej oprawie. Wiecie może, czy każda książka ma swoją wersję w twardej okładce? Bo znaleźć taką jest bardzo trudno.
Udało mi się zdobyć 1) blask fantastyczny 2) równoumagicznienie 3) czarodzicielstwo. czekam na dobre wiadomości. :)
www.soleil.pl
Gorzej niż Rincewind

Reputacja: 0

Reklama

Re: Kupię Pratchetty w twardej oprawie !!!

Postprzez Wiewiora » 25 cze 2008, o 00:09

Mam w twardej Równoumagicznienie, Trzy Wiedżmy iStrarz strarz,ale nie dam ;) Jak mam okazję to kupuję w twardej,a mam już prawie wszystko.Wychodzi na to że trochę trudno dostać w ,,twardej,,.Proponuję zwrócić się do wydawcy.Aco?
Szczescie nie jest naturalnym stanem ludzkosci i nie da sie go osiagnac od zewnatrz..... Wierzyly ze mozna zobaczyc zycie poprzez ksiazki ale to niemozliwe,a to z tej przyczyny ze slowa przeszkadzaja.
Wiewiora
Mag I stopnia

Reputacja: 10

Postprzez www.soleil.pl » 25 cze 2008, o 15:55

Wiewiora napisał(a):Mam w twardej Równoumagicznienie, Trzy Wiedżmy iStrarz strarz,ale nie dam ;) Jak mam okazję to kupuję w twardej,a mam już prawie wszystko.Wychodzi na to że trochę trudno dostać w ,,twardej,,.Proponuję zwrócić się do wydawcy.Aco?

Dzięki. Wydawca też nie może mi pomóc. Nie wiem dlaczego nie wydają Dysku w twardej. Szczerze mówiąc to najładniej wydane książki, jakie widzieliśy z dziewczyną, dlatego polujemy na te wydania. Wiem, że był też MORT, i Kolor Magii. A co zresztą? Na allegro widziałem Piramidy, Trzy wiedzmy i Straż. POMOCY!!!
www.soleil.pl
Gorzej niż Rincewind

Postprzez Corvvin » 25 cze 2008, o 16:44

Szczerze mówiąc nie pamiętam dokładnie... Początkowe części były wydawane równolegle tak i tak, nie wiem w którym momencie tego zaprzestano.. Na pewno "Blask fantastyczny" też był w twardej okładce.. :P

Poza tym można to sprawdzić dość łatwo, ale to żmudne. Wchodzimy na stronę http://www.empik.com/ ( http://clk.tradedoubler.com/click?p=395 ... g=17083086 ) i sprawdzamy po kolei wszystkie tytuły.. Oni nie kasują pozycji tylko zaznaczają jako "aktualnie niedostępne" - można tak sprawdzić, które były dostępna w twardej okładce.

dopisane późnie:P
A to można łatwo nawet sprawdzić bo mają taką opcje w wyszukiwaniu żeby szukać tylko w określonej oprawie ; )
Obrazek
Corvvin męska
Wędrowny idiota

Reputacja: trzy miliony

Postprzez szkot » 25 cze 2008, o 22:15

Gdies kiedys widzialem Pratchetta w twardej okladce ale co to bylo i gdzie to widzialem to nie powiem. Zauwazylem tylko jedna ksiazke wic stwierdzilem ze nie ukpuje bo co sie bedzie glupio wyrozniac. Wszystkie sa w miekkiej i dobrze sie razem czuja. Ale zycze powodzenia w poszukiwaniach. Jezdzij po empikach i szukaj. lub ksiegarniach.
Magia jednak ma w zwyczaju czekać w ukryciu niby grabie leżące w trawie.
szkot męska
Lu-Tze

Reputacja: 64

Postprzez Śliczna » 21 mar 2009, o 21:53

Ja głównie widuję książki Pratchett'a w miękkiej okładce. Jedynie "Zadziwiającego Maurycego i Jego Uczone Szczury" widziałam w oprawie twardej.
Śliczna
Student Magii

Postprzez Senthe » 21 kwi 2009, o 16:56

Mam Straż! Straż! w twardej oprawie, sprzedam w normalnej cenie + koszta przesyłki. Ew. podaj.net, choć nie jestem do niego szczególnie przekonana... Ktoś chętny? :P
always look on the bright side of life! :D
Będę ubierał się w jasne i wesołe kolory, aby wprawić mych wrogów w konfuzję.
Senthe
Mag I stopnia

Reputacja: 22

Postprzez artiana-deco » 11 cze 2009, o 00:52

wlasnie wystawiam na allegro ksiazki Pratchetta, z ktorych dwie sa w twardej okladce - kolor magii i blask fantastyczny. obydwie sa w doskonalym stanie, jak nowe.

dla zainteresowanych:

http://www.allegro.pl/item659452704_kol ... _nowa.html
jakis blad wystapil jesli chodzi o miniaturke, ale wierzcie ze chodzi o kolor magii a nie o blask ;)

http://www.allegro.pl/item659450372_bla ... _nowa.html

skoro napisalam o skiazkach to jeszcze wspomne o unikatowej mappie swiata dysku ktora sprzedaje na allegro, moze ktos z Was bedzie zainteresowany:

http://www.allegro.pl/item659724270_swi ... n_bdb.html

Edit by Gryfu:
Nie piszemy dwóch postów pod rząd :evil:
artiana-deco
Gorzej niż Rincewind

Powrót do Śmietnik

Cohen słyszał kiedyś o uczciwej walce i już dawno zdecydował, że nie chce mieć z nią nic wspólnego.

Blask fantastyczny, dodał(a) Kinga