Kinga napisał(a):Brakuje mi tylko jednej rzeczy, informacji "Masz nieprzeczytane posty"/"Nie masz nieprzeczytanych postów" na samej górze, ale to tylko takie moje marudzenie, bez którego nie mogę żyć
A to jest opcja, którą kiedyś dodałem, a potem z przestałem z lenistwa używać

Postaram się ją dodać do nowej wersji forum. Powinna być na jutro.
Ogólnie całe prawe menu daje spore możliwości - zamierzam je całe przebudować - tam trzeba będzie szukać nowych opcji

Aha, jedno pytanie od indolenta internetowego. O co się rozchodzi w punktach reputacji? Dostaje się prezenty, czy jak?

O tym będę musiał założyć osobny topic, bo pewnie co jakiś czas ktoś będzie dociekał

Ogólna idea jest taka - każdy użytkownik forum (hmm teraz się zastanawiam, czy na pewno każdy ma uprawnienia ustawione - będę musiał sprawdzić

), jeżeli zobaczy ciekawy post, będzie mógł pochwalić piszącego (zielony plusik). Podobnie będzie mógł zganić, jeżeli mu się nie spodoba i przyznać negatywną reputację

Siła reputacji zależy od stażu na forum, ilości napisanych postów itp.

Ogólnie modyfikacja wprowadzona z myślą o grach forumowych, quizach - jako nagroda za poprawne odpowiedzi - choć na razie dotyczy całego forum, sprawa jeszcze do dopracowania.
Ej, moment. Czemu moje posty są na brązowo?
Z założenia nowe posty powinny być innym kolorkiem, jeszcze do dopracowania.
Ogólnie jeszcze mam sporo do poprawienia - prace trwają. Wrzuciłem przedwcześnie aktualizację, bo wymagała przebudowy bazy danych - lokalnie pracowałem na innej - ciągle pojawiające się nowe posty komplikowały mi sprawę - stąd taki przejściowy stan - łatwiej mi dodawać kolejne mniejszy zmiany.
Zgłaszanie kolejnych błędów i braków mile widziane...