Koncepcja umiejscowienia została zmieniona:PKinga napisał(a):Ta pustka po lewej jest ciut za mała, ja bym cytaty umieściła raczej po prawej pod menu, bo forum mogłoby się stać nieczytelne dla osób z małymi rozdzielczościami (np. dla mnie), jak dołożysz coś po lewej.
To chwilowe. Swoją drogą zastanawiałem się, czy ktoś zwróci na to uwagę.LeslawQ napisał(a):Trochę szkoda, że lista nowych postów po prawej została usunięta.

grace napisał(a):1. Skoro ktoś chce dodać cytat, to niepotrze bna jest opcja "nie chcę go dodawać" przy wyborze książek.
grace napisał(a):Ponadto, skoro są opowiadania, to ich listę trzeba by uzupełnić.
Ja np. jestem w posiadaniu opowiadania Hollywoodzkie kurczaki i nie widzę go na liście.
Kinga napisał(a):A i jeszcze oprócz tego co podała grace, można jeszcze dołożyć "(a)" przy "Dodał"? (Tak żeby było "Dodał(a)")
Bo tak dziwnie wygląda: "Dodał Kinga".

To jest kolejna opcja z której osobiście nie korzystamgrace napisał(a):mam jeszcze pytanie odnośnie logowania. Zaznaczam krzyżyk, zeby mnie nie wylogowywało, nawet komputera nie wyłaczam, a i tak co chwilę muszę logować się od nowa. Coś mam zrobić inaczej?

Muzyka duszy, dodał(a) grace
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników