O stronie

Newsy

Informacje, uwagi, błędy, pomysły..

Re: Newsy

Postprzez jaro_gryf_666 » 16 maja 2011, o 11:53

Z mojej strony takie jedno malutkie pytanie - czy to przypadek, że w TYM niusie okładka 'Ruchomych obrazków' jest w rzeczywistości okładką 'Nomów księgi wyjścia' ze zmienionym tytułem?
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 441

Reklama

Postprzez grace » 16 maja 2011, o 11:59

heh, to jest okładka z puli okładek książek (z tych przy opisach poszczególnych książek), które Corvv ma w kolekcji na serwerze. Akurat trafiło tam na to, że ma okładkę z błędem, który się raz pojawił ;)
kliknij tu >Obrazek< i tu >Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2305

Postprzez dagmarab » 25 maja 2011, o 16:19

Jak podaje strona PJSM Prints, kolejną książką po Snuff (której premiera została wyznaczona na 13 października tego roku) ma być powieść dla młodych czytelników, której akcja ma toczyć się w XIX-wiecznym Londynie w realiach alternatywnego świata, opisanego w Nacji.
Losy Raising Taxes - kolejnej po Snuff planowanej pozycji z cyklu Świata Dysku - są na razie nieznane.

podpatrzone u konkurencji :D
"Celem całości jest być całością"
dagmarab żeńska
Profesor NU

Reputacja: 410

Postprzez grace » 25 maja 2011, o 18:41

Dagmara, wiem o tym, mamy też mnóstwo innych newsów, które na bieżąco publikujemy. Nie śledzisz tej konkurencji coś za dużo?
Jeśli Cię nosi, to chętnie dodam Cię do grona publikujących u nas, możesz wtedy pisać jakieś newsy ;) Ale pisać, a nie kopiować ;)
kliknij tu >Obrazek< i tu >Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2305

Postprzez dagmarab » 25 maja 2011, o 19:54

ja nie mam czasu żeby newsy pisać temu też kopiuję różne od konkurencji ale dzięki

no jako, że zostałam namówiona przez niejaką panią N.O. to spróbuję z tymi newsami ale cudów nie obiecuję bo ostatnio cierpię z powodu braku czasu nawet siku muszę robic w biegu ;)
"Celem całości jest być całością"
dagmarab żeńska
Profesor NU

Reputacja: 410

Poprzednia strona

Powrót do O stronie

[Ridcully] spojrzał na HEX-a. - Zadziwiające - powiedział znowu. - Tylko wygląda, jakby myślał, tak?
- No... tak.
- Ale naprawdę nie myśli?
- No... nie.
- Czyli sprawia wrażenie, że myśli, ale to tylko na pokaz?
- No... tak.
- Czyli właściwie jak każdy.

Wiedźmikołaj, dodał(a) grace