Z mojej strony takie jedno malutkie pytanie - czy to przypadek, że w TYM niusie okładka 'Ruchomych obrazków' jest w rzeczywistości okładką 'Nomów księgi wyjścia' ze zmienionym tytułem?
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
heh, to jest okładka z puli okładek książek (z tych przy opisach poszczególnych książek), które Corvv ma w kolekcji na serwerze. Akurat trafiło tam na to, że ma okładkę z błędem, który się raz pojawił
kliknij tu >< i tu > Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
Jak podaje strona PJSM Prints, kolejną książką po Snuff (której premiera została wyznaczona na 13 października tego roku) ma być powieść dla młodych czytelników, której akcja ma toczyć się w XIX-wiecznym Londynie w realiach alternatywnego świata, opisanego w Nacji. Losy Raising Taxes - kolejnej po Snuff planowanej pozycji z cyklu Świata Dysku - są na razie nieznane.
Dagmara, wiem o tym, mamy też mnóstwo innych newsów, które na bieżąco publikujemy. Nie śledzisz tej konkurencji coś za dużo? Jeśli Cię nosi, to chętnie dodam Cię do grona publikujących u nas, możesz wtedy pisać jakieś newsy Ale pisać, a nie kopiować
kliknij tu >< i tu > Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
ja nie mam czasu żeby newsy pisać temu też kopiuję różne od konkurencji ale dzięki
no jako, że zostałam namówiona przez niejaką panią N.O. to spróbuję z tymi newsami ale cudów nie obiecuję bo ostatnio cierpię z powodu braku czasu nawet siku muszę robic w biegu
[Ridcully] spojrzał na HEX-a. - Zadziwiające - powiedział znowu. - Tylko wygląda, jakby myślał, tak? - No... tak. - Ale naprawdę nie myśli? - No... nie. - Czyli sprawia wrażenie, że myśli, ale to tylko na pokaz? - No... tak. - Czyli właściwie jak każdy.