O stronie

zmiany na forum...

Informacje, uwagi, błędy, pomysły..

Re: zmiany na forum...

Postprzez qfas » 28 maja 2010, o 14:59

No cóż, może kiedyś. W każdym razie - dzięki za wysłuchanie prośby:).

@ Eoren - mi też kiedyś się forum "rozlewało" (sam tekst, bez tła), pomagało czyszczenie ciasteczek, problem ostatecznie rozwiązała zmiana przeglądarki z Firefox'a na Chrome'a:).
II
(..)
(oo)

To królik. Przekopiuj go do do swojej sygnatury, aby pomóc zdobyć mu władzę nad światem.
qfas męska
Mag IV stopnia

Lokalizacja: Hmm... Powiedzmy, że nie powinieneś zaglądać na strych, oki?
Reputacja: 219

Reklama

Postprzez Eoren » 29 maja 2010, o 10:25

@ Eoren - mi też kiedyś się forum "rozlewało" (sam tekst, bez tła)

Właśnie. Ale u mnie to się zdarza bardzo rzadko i już dawno tak nie było. Zwykle poprawia się jak otworzę drugi raz stronę.
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 288

Postprzez Corvvin » 29 maja 2010, o 12:00

Ogólnie możliwe jest rozwiązanie by forum rozciągało się trochę w zależności od rozdzielczości usera.Ale jak wspominałem wcześniej - nie chce mi się, to trochę zabawy by z tym było. Acz jeśli kiedyś mnie najdzie faza forumowa, będę miał czas i ochotę to postaram się poprawić...
Tolerować nie znaczy zapomnieć, że to co tolerujemy na nic więcej nie zasługuje. - Mikołaj Gomez Davilla
Corvvin męska
Malleus Maleficarum

Reputacja: 382

Postprzez Corvvin » 19 lip 2011, o 12:34

Zwiększyłem limit prywatnych wiadomości z 70 na 150 :P Za bardzo mnie to irytowało ;P
Tolerować nie znaczy zapomnieć, że to co tolerujemy na nic więcej nie zasługuje. - Mikołaj Gomez Davilla
Corvvin męska
Malleus Maleficarum

Reputacja: 382

Postprzez nanny_ogg » 19 lip 2011, o 15:07

Corvvin napisał(a):Zwiększyłem limit prywatnych wiadomości z 70 na 150

- dziękować :D
Wiele może się zdarzyć pomiędzy suknią a szafą. / T.Pratchett
Biedny kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby. / S.J.Lec
Pizza i"Dirty Dancing"!... / Ratharienn
nanny_ogg żeńska
Kierownik studiów nieokreślonych

Reputacja: 1605

Postprzez Elencza » 25 lip 2011, o 14:06

Taką małą prośbę mam, nadal jestem daleko w tyle w czytaniu zaległych postów na forum...
Marudniko-pochwalnika nawet nie ruszyłam, a może tam są te informacje, ale chcę wiedzieć już ;)
Osoby z nowymi rangami ( na razie wychwyciałam Marka i nanny_ogg), skąd się wzięły? Nie dajcie mi żyć w niepewności :(
"Po prawej z głośnym wrzaskiem zawodu pękła cienka bariera pomiędzy namiętnym kochankiem, a kandydatem na świeżo upieczonego (za jakieś 9 miesięcy) ojca." M.Sobczak
Elencza żeńska
Mag III stopnia

Reputacja: 198

Postprzez grace » 25 lip 2011, o 14:09

Poprawiłam trochę rangi przy większej liczbie postów (aktualnie 800+) i w ten sposób, osoby, które dużo piszą lub są z nami od dawna, nie muszą czekać na okazję do zdobycia rangi specjalnej, bo ich życie na forum jest już dostatecznie urozmaicone.

Tych osób, które się załapały jest więcej, jeszcze Motopompa, Nobby i pewnie jeszcze ktoś.
kliknij >>Obrazek<< aby zobaczyć moje strony>>Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2033

Postprzez Elencza » 29 lip 2011, o 09:34

Dziękuję, bo ja doprawdy nie ogę wygrzebać się z zaległości, a nie chcę odpuścić czytania żadnego tematu, więc większość nadrobiłam, ale w marudniko-pochwalniku jestem po zmaganiach maturalych :roll:
"Po prawej z głośnym wrzaskiem zawodu pękła cienka bariera pomiędzy namiętnym kochankiem, a kandydatem na świeżo upieczonego (za jakieś 9 miesięcy) ojca." M.Sobczak
Elencza żeńska
Mag III stopnia

Postprzez Marek_Sobczak » 1 sie 2011, o 16:55

Czy coś spiepszyło się w mojej przeglądarce czy coś się zmieniło w długości sesji na forum? Dziwnie często mnie wylogowuje.
Obrazek
Marek_Sobczak męska

Reputacja: 2634

Postprzez Dicey Reilly » 26 wrz 2011, o 22:52

(Mnie na innym forum co chwila wywala, tu nie mam problemów, może przeglądarka...)
Czy na naszym forum jest coś takiego jak spoiler tag? Nie jest to mega ważny element ale takie coś się przydaje jak w temacie ktoś planuje zarzucić spoilerem albo duuużym obrazkiem się z nami podzielić. Tak się tylko zastanawiam...
Obrazek
Skład: 75%Marchewy, 75%Bibliotekarza, 74%Niani Ogg, 64%Rincewinda, 63%Śmierci i 60%Vimesa.
Dicey Reilly żeńska

Reputacja: 708

Postprzez Elencza » 3 paź 2011, o 13:59

Czy jakoweś zmiany zachodzą?

Bo mi sie forum posypało, posty z sierpnia mi wywala jako nieprzeczytane, a ja na bieżąco już jestem, posty które czytałam 2 h temu wyświetla ponownie jako nieprzeczytane :roll:
Elencza żeńska
Mag III stopnia

Postprzez Kinga » 3 paź 2011, o 14:08

Po przeniesieniu posty są ponownie oznaczane jako nieprzeczytane, a ponieważ wszystkie tematy związane ze zlotami zostały przeniesione do innego działu, to wszystkie ponowie są oznaczone jako nieprzeczytane. Mam nadzieję, że wszystko teraz jasne :)
(...) jeśli nie wiemy, skąd przychodzimy, to nie wiemy, gdzie jesteśmy, a jeśli nie wiemy, gdzie jesteśmy, to nie wiemy, dokąd zmierzamy.A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza, to prawdopodobnie zmierza w złym kierunku.
Kinga żeńska
ciotka cierpienia

Reputacja: 1561

Postprzez Elencza » 3 paź 2011, o 14:18

Dzięki, już się bałam, że znowu coś popsułam :oops:
Elencza żeńska
Mag III stopnia

Postprzez Motopompa » 4 paź 2011, o 19:01

Tylko mnie się wydaje że czcionka jest jakaś mniejsza? Męczy wzrok. A jak sobie powiększę w przeglądarce to jest za duża.
"Mów co uważasz, ale uważaj co mówisz"
"And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!"
Motopompa męska
Dziekan

Reputacja: 876

Postprzez grace » 4 paź 2011, o 20:46

Hmm, może sobie coś w przeglądarce przestawiłeś.
kliknij >>Obrazek<< aby zobaczyć moje strony>>Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2033

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O stronie

Bogowie pomagają tym, którzy sami sobie pomagają, i słowo daję, wtedy bardzo sobie pomogłem.

Świat finansjery, dodał(a) grace