Luźne dysputy

Testy różne i różniaste

O wszystkim i o niczym podyskutujmy tu..

Testy różne i różniaste

Postprzez dagmarab » 10 kwi 2011, o 19:33

Jako, że coraz częściej na forum pojawiają się różne ciekawe testy, zakładam ten osobny temat coby można je zebrać w jednym miejscu. Tak więc jeśli znajdziecie jakieś testy wrzucajcie tu i oczywiście możemy tu również podzielić się z innymi forumowiczami wynikami testów :)

Tu wklejam ten który Anima dodała w offtopie:
"Celem całości jest być całością"
dagmarab żeńska
Profesor NU

Reputacja: 410

Reklama

Re: Testy różne i różniaste

Postprzez Anima Vilis » 11 kwi 2011, o 18:29

Mój wynik
Najlepsze dla Ciebie odcienie to gorące, pełne energii czerwienie i pomarańcze, kolory ognia i egzotycznych, dojrzałych owoców, dopełnione tropikalną, soczystą zielenią. Nasycone energią in barwy oliwki, wiosennych liści i zielonego wzgórza łagodzą ostre wpływy yang meksykańskiego chili czy ognistego tabasco.
bla bla bla... chyba, że jako nutę przewodnią wybierzesz silne elementy zieleni i zrezygnujesz ze zbyt ostrych czerwieni i pomarańczy.

jest zielony,jest git :mrgreen:
Obrazek
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii
Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Reputacja: 792

Postprzez dagmarab » 12 kwi 2011, o 08:33

i mój:
Najlepsze dla Ciebie odcienie to gorące, pełne energii czerwienie i pomarańcze, kolory ognia i egzotycznych, dojrzałych owoców, dopełnione tropikalną, soczystą zielenią. Nasycone energią in barwy oliwki, wiosennych liści i zielonego wzgórza łagodzą ostre wpływy yang meksykańskiego chili czy ognistego tabasco.

Jesteś osobą pełną energii i zdecydowaną, lubisz żyć szybko, intensywnie i ciekawie. Pociągają Cię nowe znajomości, ekscytujące wydarzenia i wyzwania. Do domu wracasz głównie po to, aby odzyskać siły. Po męczącym dniu z pewnością nabierzesz energii w pomieszczeniu pełnym soczystych, mocnych, kontrastowych barw, niebanalnym i urządzonym z fantazją.

Tę mocną, energetyczną paletę stosuj szczególnie tam, gdzie regenerujesz swoje siły, np. w łazience, a także tam, gdzie koncentruje się życie towarzyskie (w jadalni lub w salonie). Unikaj jej w sypialni oraz w kuchni - chyba, że jako nutę przewodnią wybierzesz silne elementy zieleni i zrezygnujesz ze zbyt ostrych czerwieni i pomarańczy.

Nasyć się ciepłem i energią płynącą z soczystych, pełnych barw palety „energetyczna moc”.
dagmarab żeńska
Profesor NU

Postprzez Dicey Reilly » 12 kwi 2011, o 10:17

Test Dekoralu napisał(a):Wybierasz przejrzyste barwy lodu, oceanu i nieba - dopełnione głęboką, nasyconą zielenią. Jej lekkość równoważą mocne granatowe odcienie, ale mimo to cała paleta tworzy wrażenie czystości, zwiewności i otwierającej się przestrzeni.
Jesteś osobą lubiącą harmonię i porządek, ceniącą intelektualne rozrywki, wyczuloną na subtelne piękno abstrakcyjnych idei. Najchętniej przebywasz w otoczeniu, w którym czujesz się wolna i swobodna, gdzie nic nie zakłóca Twoich rozmyślań i takie tam...
Yeah, utrafili w moje błękity i granaty :D
Obrazek
Skład: 75%Marchewy, 75%Bibliotekarza, 74%Niani Ogg, 64%Rincewinda, 63%Śmierci i 60%Vimesa.
Dicey Reilly żeńska
Kierownik studiów nieokreślonych

Reputacja: 773

Postprzez Sacharissa » 16 kwi 2011, o 13:01

Wybierasz przejrzyste barwy lodu, oceanu i nieba - dopełnione głęboką, nasyconą zielenią. Jej lekkość równoważą mocne granatowe odcienie, ale mimo to cała paleta tworzy wrażenie czystości, zwiewności i otwierającej się przestrzeni.

Jesteś osobą lubiącą harmonię i porządek, ceniącą intelektualne rozrywki, wyczuloną na subtelne piękno abstrakcyjnych idei. Najchętniej przebywasz w otoczeniu, w którym czujesz się wolna i swobodna, gdzie nic nie zakłóca Twoich rozmyślań. Lubisz poruszać się utartymi ścieżkami, zawsze kontrolować sytuację i zwykle nie masz ochoty się angażować.

W sumie wszystko się zgadza :)
Well, I woke up this morning
And I got myself a beer.
The future's uncertain
And the end is always near.
Sacharissa żeńska
Mag II stopnia

Reputacja: 27

Postprzez Thug » 16 kwi 2011, o 13:15

Oto coś specjalnie dla Ciebie: gorąca czekolada i piaskowy beż, dopełnione głębokim, aksamitnym bordo. To wysmakowana kompozycja nasyconych barw orientu, dojrzałych wiśni, gruszek, wrzosów i burgunda. Silny element yang, obecny w ciemnych czerwieniach, jest tu równoważony przez mocny element in, emanujący z rozmaitych odcieni brązu.

Jesteś osobą, która poszukuje głębokich, intensywnych doznań, lubisz cieszyć się życiem i dobrze czujesz się w otoczeniu sprzyjającym rozkoszowaniu się bogactwem przeżyć i doświadczeń. Pociąga Cię wszystko, co egzotyczne, nowe i niezwykłe, choć cenisz także solidny dostatek i szlachetną tradycję.

Harmonijne, pełne odcienie tej palety szczególnie dobrze będą wyglądały w Twoim salonie, jadalni, bibliotece, gabinecie a nawet w łazience - wszędzie tam, gdzie lubisz oddawać się przyjemnościom życia.

Delektuj się dobrą książką i ulubioną muzyką przy blasku świec, z kieliszkiem wina w dłoni, wśród barw palety „szlachetna klasyka”.

Tak średnio pasuje... :roll:
Religia jest jak penis – fajnie go mieć, fajnie jest być z niego dumnym, natomiast nie do końca fajne jest wymachiwanie nim w miejscu publicznym...
Thug męska
Student Magii

Reputacja: 24

Postprzez Anima Vilis » 16 kwi 2011, o 19:46

No to może dla odmiany cofnijmy się do czasów dzieciństwa.. Znalazłam szybki test mówiący którym smurfem jesteś.. mi wyszedł laluś..no cóż widać nie da się ukryć jaka jestem piękna 8-)

TEST:
http://www.grzegomonia.com/dziwne/smerfy.html
Obrazek
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii
Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Reputacja: 792

Postprzez Dżon » 16 kwi 2011, o 19:54

Maruda :P
Nazywam się Milijon bo za miliony gardzę i ejakuluję frustracją...
Dżon męska
aka Nie znacie tego?

Reputacja: 2441

Postprzez Nobby Nobs » 16 kwi 2011, o 19:57

jestem Papą Smurfem :)
i mam czerwoną czapeczkę, ale czad
– Leżymy w rynsztoku, Nobby – jęknął. – Ooo!
– Wszyscy leżymy w rynsztoku, Fred. Ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy...
Nobby Nobs żeńska

Reputacja: 1025

Postprzez Dicey Reilly » 16 kwi 2011, o 19:59

Też jestem Papą Smerfem. Yaaa, zawsze marzyłam o siwej brodzie.
Obrazek
Skład: 75%Marchewy, 75%Bibliotekarza, 74%Niani Ogg, 64%Rincewinda, 63%Śmierci i 60%Vimesa.
Dicey Reilly żeńska

Postprzez ammir » 16 kwi 2011, o 21:00

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
ammir męska
Wiedźmikołaj

Reputacja: 163

Postprzez Dżon » 16 kwi 2011, o 21:08

To przestań się golić, Oleńko :P

Czwórka ze skrzydłem pięć: 4w5 - "Włóczęga".

Jak Vincent van Gogh, Kurt Cobain, Edgar Allan Poe, Johnny Depp, Bob Dylan, Ingmar Bergman.
Nazywam się Milijon bo za miliony gardzę i ejakuluję frustracją...
Dżon męska
aka Nie znacie tego?

Reputacja: 2441

Postprzez Nobby Nobs » 16 kwi 2011, o 21:35

6w7 "Kumpel" :)
Może być ciężko zrozumieć co mają na myśli i o czym mówią
– Leżymy w rynsztoku, Nobby – jęknął. – Ooo!
– Wszyscy leżymy w rynsztoku, Fred. Ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy...
Nobby Nobs żeńska

Reputacja: 1025

Postprzez dagmarab » 16 kwi 2011, o 21:40

Jestem Marudą (ale przecież nie marudzę znowu aż tak często :/ nie lubię być Marudą!)
dagmarab żeńska
Profesor NU

Postprzez Dicey Reilly » 16 kwi 2011, o 21:42

Enneagram znam. Jeśli dobrze pamiętam to mi wyszedł Włóczęga. Ogólnie opis pasował, z wykątkiem tendencji do głębokiej depresji i itp...
Obrazek
Dicey Reilly żeńska

Następna strona

Powrót do Luźne dysputy

To ich bóg Quelcamisoatl. Pół człowiek, pół kura, pół jaguar, pół wąż, pół skorpion i pół szalony.

Eryk, dodał(a) Kinga