Luźne dysputy

Fejwryt mjuzik, czyli czego słuchamy najchętniej...

O wszystkim i o niczym podyskutujmy tu..

Re: Fejwryt mjuzik, czyli czego słuchamy najchętniej...

Postprzez jaro_gryf_666 » 8 lut 2010, o 18:58

cokolwiek nie zajrzę, wszędzie toczą się dysputy na temat beznadziejności nowego Nightwisha...

No to wybiję się z tłumu i powiem, że wokal Anetki bardziej mi się podoba niż Tarki ;)
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 441

Reklama

Postprzez ratharienn » 8 lut 2010, o 22:37

jaro_gryf_666 napisał(a):No to wybiję się z tłumu i powiem, że wokal Anetki bardziej mi się podoba niż Tarki ;)

Też wolę głos Anette.:)
Chciałam coś mądrego napisać, ale klecenie zdań mi nie idzie, więc może jutro spróbuję...
"And you? What's your story, bastard?"
"Ask me nicely and maybe I'll tell you."
ratharienn żeńska
Kierownik studiów nieokreślonych

Reputacja: 920

Postprzez tter282 » 15 lut 2010, o 19:36

Znów, od kilku dni nieustannie przyklejoną mam Marię Awarię. Peszkowa nagrała płytę wręcz niewy....ą i basta. W tle mam właśnie utworek "Hujawiak"... Jak tu nie kochać neologizmów? Generalnie cała płyta nieodmiennie kojarzy mi się z teatrem. Ot,"Monologi waginy" w wersji z muzyczką :mrgreen:
Dumaj dumaj, carom nie budiesz...
tter282 męska
Anghammarad

Reputacja: 262

Poprzednia strona

Powrót do Luźne dysputy

Ów Woolsthorpe był kimś w rodzaju naukowca i pewnie posłaliby go na uniwersytet, żeby kształcił się na maga, jednak jego brat oświadczył, że każdy męski bliski krewny, który podejmie pofesję wymagającą noszenia sukienki zostanie wydziedziczony tasakiem.

Niuch, dodał(a) Dżon