Luźne dysputy

Mielonka futbolowa

O wszystkim i o niczym podyskutujmy tu..

Re: Mielonka futbolowa

Postprzez Mogget » 26 paź 2011, o 22:15

City było lepsze, nawet wtedy gdy grali po 11 ;) ale Balotelli cóż, z inteligencji to nie słynie, jak można podpalić łazienkę :lol: ale i tak szczyt osiągnął zakładając koszulkę http://www.youtube.com/watch?v=KBGKtHnZ ... re=related :lol:
Co do Levante, to taka nasza ubiegło sezonowa Jagiellonia, mają swoje pięć minut i to naprawdę dobe, nikt im nie odbiere tego co ugrali, ale myślę, że długo nie pociągną. Za to Real nabiera rozpędu - to co zrobił z Lyonem w lide mistrzów huh, myślę, że w końcu przełamali klątwę Francuzów ;) a zostając przy LM - Bayern gra bardzo ładnie, grupa silna, a robią swoje :)
Prawie nikt na świecie nie pragnie wolności. Ludzie tylko myślą, że jej pragną. To wszystko iluzja. Gdyby naprawdę dano im wolność, większość nie wiedziałaby, co począć.(...) Ludzie w rzeczywistości lubią niewolę.
Mogget męska
Mag IV stopnia

Reputacja: 364

Reklama

Postprzez Eoren » 27 paź 2011, o 18:45

Koszulka Balotellego - klasyk ;)

Powiem Ci tak, Moggecie. Co do Levante to ja naprawdę nie podejmuję się jakichkolwiek przepowiedni. Oczywiście nie wierzę w żaden sposób, że wygrają tę ligę ale jak to się skończy to kto wie... A życzę im jak najlepiej. A propos zaskoczeń z PD. Widziałeś może w tym sezonie Rayo Vallecano?

Real to klątwę Francuzów chyba już w poprzednim sezonie przełamał, nie? ;) Chyba, że chodzi Ci o progres w jakości gry, wtedy się zgodzę. Choc muszę też przyznac, że Lyon prezentuje się aktualnie bardzo kiepsko.
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 332

Postprzez Eoren » 31 paź 2011, o 22:02

Moje kochane Levante poległo... :( Jeden plus tego meczu - wyleciał z boiska ten frajer co im śmiał bramkę strzelic i uznał, że doskonałą formą celebracji jest zdjęcie koszulki.

A tu szczyt, szczyt bezczelności: http://www.wata.cc/up/2011/10/images/w-afd0550b06.gif
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Postprzez Mogget » 1 lis 2011, o 00:02

Ciekawe, czy to początek długiej drogi w dół tego klubu. Rayo nie widziałem, właściwie poza sprawdzeniem wyników Realu i Barcelony, hiszpańskiej ligi nie ogarniam, za to w Anglii ciekawe wyniki, City wciąż niszczy, Arsenal wraca do gry. ale do czołówki strata jest, a United ciuła punkty w fatalnym stylu - czyżby City miało sprawić aż taką niespodziankę? U nas też Śląsk ciuła, ale czuję że to ich koniec, Wisła gra fatalnie - batalia Lech kontra Legia?
Prawie nikt na świecie nie pragnie wolności. Ludzie tylko myślą, że jej pragną. To wszystko iluzja. Gdyby naprawdę dano im wolność, większość nie wiedziałaby, co począć.(...) Ludzie w rzeczywistości lubią niewolę.
Mogget męska
Mag IV stopnia

Postprzez Mogget » 7 lis 2011, o 00:27

Nie mogę edytować :(
Real gromi w samo południe, Barcelona tylko remisuje, a Valencia już przed Levante.
W Anglii City nie zwalnia tempa, MU świętuje 25 lecie pracy Fergusona i zdobywa trzy punkty, Arsenal wraca do gry, a niedoceniane Newcastle wciąż bez porażki po 11 kolejkach!
Monachium notuje kolejną wygraną, a dla Dortmundu znów strzela Lewandowski.
Holandia - Ajax strzela 4 bramki i...nie zdobywa nawet punktu, bo Utrecht strzela ich aż 6. Swoją drogą naprawdę fajna druga połowa, dobrze się ogląda ich ligę, masa akcji, akcji i jeszcze raz akcji, nie ma chwili na zwolnienie tempa, coś cudownego dla oka.
We Włoszech Udinese, Lazio, Milan i Juventus odskakują od reszty stawki.

LEGIA wywalczyła awans do kolejnej fazy ligi europejskiej, zrobiła to już w czwartej kolejce. Brawo. Wisła, tak jak w lidze porażka i szanse niemal zerowe.
Mogget męska
Mag IV stopnia

Postprzez Eoren » 23 gru 2011, o 15:02

Widzę, że ten temat żyje tyko wraz ze mną...

I co Mogget - ja wierzyłam w Levante ;) Levante do CL! Zobaczysz ;)

A tak w ogóle to dlaczego tu tak cicho? Nikt nie dziękował Odense?

Ja chcę dziś ponarzekac: ile może byc tych Gran Derbów? No ile? W turnieju o Kopę Reja już dwa. W CL (mam nadzieję) też ze dwa. I tak co sezon teraz będzie... ? :(
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Postprzez Olala » 19 sty 2012, o 21:46

Wchodzę po cichutku i nieśmiało, jako że dawno mnie nie było i nie przygotowałam się wystarczająco na lawinę krytyki, jaka na mnie spadnie (Leoś kochany chciał mi na pocieszenie wyrzeźbić jednorożca, ale palce go bolą od wczoraj, no i zajęty był lekko). Także ja może podleję kaktusy czy coś, firanki wypiorę?

A teraz zatkać uszy: BARCA!!!!!!!!!!! Znowu, znowu, a cieszy jak pierwszy raz :-). Dobry mecz, zaskakująco dobra Krystynka, cudowny Leoś, Tarzan jak zawsze pokazał, co oznacza być prawdziwym mężczyzną. Na pewno nie jest nim Pepe, ale ja dla niego miałam tylko jeden komentarz po meczu: Pepe, wyjdź. Nie mam siły się mądrzyć, powiem tylko, że z Cuency będą ludzie. Nawet fajni ludzie.
Olala żeńska
Mag I stopnia

Reputacja: 132

Postprzez tter282 » 11 maja 2012, o 15:23

O, kolejny temat do odkopania, zwłaszcza przed Ojro...

Cholerka, mieszkam kilkaset metrów od poznańskiego stadionu i myśl o watahach jakie będą mi przed chałupą spacerowały, powoduje wzrost sierści gęstej i szczeciniastej.

Po nieszczęsnych meczach Lecha, zbieram z ogrodu cuda cudeńka, szczególnie opakowania po śmieciach typu czipsy, flaszki, puszki, o petuniach nie wspomnę :evil: Słowem - trzeba założyć klub bidaczków poszkodowanych już na dzień dobry przed rozpoczęciem całego tego cyrku.
Dumaj dumaj, carom nie budiesz...
tter282 męska
Anghammarad

Reputacja: 262

Postprzez Mogget » 11 maja 2012, o 18:17

Real przed Barceloną :mrgreen: a BAYERN w finale ligi mistrzów!
U nas Śląsk na szczycie...dzięki nieporadności Legii - już bym wolał Ruch jako mistrza, niż Śląsk. Tak czy siak w pucharach tylko Legia i Lech są w stanie powalczyć.
W Anglii wciąż wiele może się wydarzyć, ale tak naprawdę nie sądzę, by City straciło punkty z QPR (co może wykorzystać Bolton i minąć QPR unikając spadku). W walce o trzecią lokatę liczą się wciąż trzy drużyny, ale Arsenal ma najłatwiejszego przeciwnika, więc pewnie nic się nie zmieni.
Mogget męska
Mag IV stopnia

Postprzez Anima Vilis » 12 maja 2012, o 11:29

Ostatnio wkurzyłam się na Ligę Europejską. Miał być bardzo wyrównany mecz Atletico Madrid z Athletic Bilbao, z naciskiem na atakowanie a tu Baskowie skopali sprawę już w pierwszej połowie. Tyle razy mieli okazję, tyle razy próbowali i nic! Nie wiem, czy nie widzieli tej bramki czy im jakoś uciekała..koniec końców zostali zmasakrowani 3:0. Natomiast to co Falcao robił z piłką..to była jakaś magia! Jeśli istnieje jakiś specjalny talent od kopania piłki to on ma go w nadmiarze :shock:
Obrazek
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii
Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Reputacja: 792

Postprzez Corvvin » 12 maja 2012, o 21:15

Tak sobie myślę, że przyznawanie Euro Polsce i Ukrainie to był głupi pomysł. W jednym momencie tylu pijanych Słowian mówiących jednym językiem w krajach całej europy... Coś musi pie*dolnąć z hukiem;P
Nic tylko zasiąść przed telewizorem i podziwiać serwisy informacyjne...
Obrazek
Corvvin męska
Wędrowny idiota

Reputacja: trzy miliony

Postprzez Anima Vilis » 12 maja 2012, o 21:54

Wraca Corvvin z pracy zmęczony, włącza telewizor:
"O! kabarety! a nie..to euro :| "

Nie martw się..UEFA o tym myślało, ale uznali, że niebezpieczeństwo nie jest tak duże, bo nie wygramy żadnego meczu :thumbup:
Obrazek
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii
Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Anima Vilis żeńska
królowa elfów

Reputacja: 792

Poprzednia strona

Powrót do Luźne dysputy

Jedyne, co jest ważne w walce na śmierć i życie, to żeby śmierć nie była moja.

Niuch, dodał(a) Marek_Sobczak