Luźne dysputy

Sporty:)

O wszystkim i o niczym podyskutujmy tu..

Sporty:)

Postprzez DopeStar » 18 lut 2008, o 22:42

Widze, ze wiele tamtów juz zostało porusoznych, ale nikt nie wpadł na taki...
Czy jest tak, ze nikt z was nie uprawia zadnych sportów??:> ja ze swojej strony bardzo to lubie, tzn lubilem, ale o tym kiedy indziej:D
uwielbiam jeździc na nartach, narciarstwo zjazdowe, marze o gigantowych nartach, jednak na polskie stoki sie nie nadają za bardzo:) wiec smigam na voelklach slalomowcyh :)
keidy nie ma sniegu, to wskakuje na rower, uwielbiam długie i spokojne wycieczki po okolicy, chociaz czasem jade sie wyładowac :) preferuje rowery szosowe
cały rok lubie grac w kosza, czy to na asfalcie na szkolny boisku niedaleko domu czy to na hali:)

no i intryguja mnie takie sporty jak rugby i footbal amerykanski :D chciałbym sprobowac, ale musze z tym poczekac - kontuzja ;)
"...we're all stars now in the dope show.."
DopeStar
Student Magii

Reputacja: 10

Reklama

Re: Sporty:)

Postprzez Kasia M. » 19 lut 2008, o 14:19

na nartach trochę jeżdzę, ale baaardzo niestylowo i wcale nie z takim entuzjazmem ;) w kosza kocham grać, ale niestety tez nie mam wielkiego taletu. ot, tak na WFie, albo na boisku po lekcjach. I chodze na gimnatykę korekcyjną :D (kręgosłup, w tym roku się dowiedziałam, że moje kręgi wykonują obroty wokół własnej osi, nazywa się to torsje i jest na razie nieuleczlne :mrgreen: ale wyglądam normalnie, żadne ze mnie monstum:D )
ja mu mówię dopraw se na talerzu bo dzieci przecież jedzą on nie jest sam nie może wymagać żebym ja wszystkim ostro gotowała a na dwa garnki no luuudzie przesada
Kasia M. żeńska
Ysabell

Reputacja: 61

Postprzez madziairm » 19 lut 2008, o 15:33

Ja nałogowo gram w piłkarzyki : p To też jest sport! : )
A poza tym lubię jogę, ale to raczej nie jest już sportem : p
Tak dla samej siebie lubię pływać, grać w siatkówkę, jeździć na łyżwach...
Jacek Piekara napisał(a):Strzeżcie się ludzi, którzy nie mają nałogów, moi mili! Bo może się okazać, że ich tajemnice są dużo mroczniejsze, niż moglibyście przypuszczać.
madziairm żeńska
Mag II stopnia

Reputacja: 66

Postprzez tommi » 19 lut 2008, o 16:18

tu zacytuje
Są tylko trzy sporty Alpinstyka Walki byków i Automobilistka
Ernest Hemingway

a ja preferuje narty rajdy samochodowe (ucze się jedzić na fiacie 125p piękna masznyna)
a w lecie to rower pływanie i ragby podwurkowe (owalna rzecz najlepsza butelka owinienta papierem i taśmą brązowa troche zieleni i można graci ) DopeStar zachencam cie bardzo fajne jeśli chcesz sie wyżyci i jest jakis kolega kturego mniej lubisz :D
tommi męska
Mag III stopnia

Reputacja: 46

Postprzez Alsvithe » 19 lut 2008, o 21:24

Hmm... Nie jestem jakoś wielce utalentowana, ale sprawia mi dużą przyjemność siatkówka, a można powiedzieć że wręcz kocham żeglarstwo (niestety na razie okazję uprawiać miałam tylko jeden sezon) oraz snowboard (j/w).
W czasie całej mej kariery sportowej, trenowałam tenis, judo, basen, taniec nowoczesny itp. Niczego nie wytrzymałam więcej niż 2 lata ^^'
Jednak najbardziej wyczerpujące są zdecydowanie spacery z moim psem, który jako iż jest psem pociągowym nie ma problemu z powiewaniem bez względu jakim ciężarem gdzies na końcu smyczy. Jak taki wymiętolony balonik wielokrotnie zbyt blisko ostrej gałęzi się czuję później :P
Dla rozrywki własnej, latem w sensie-rowerek, czasem krótki jogging, basen, rolki... Spacery z psem :P
Alsvithe
Mag I stopnia

Reputacja: 15

Postprzez DopeStar » 19 lut 2008, o 22:00

Tommi, jesli ma to byc kolega wilokrotnego uzytku, a na takim by mi zalezało, zeby nie musiec co mecz, czy trening skladu kompletowac, to lepiej mu za duzej krzywdy nei robic:D
btw. jak mozna miec kolegę ktorego sie nie lubi? jak nei lubisz, to nie kolega i tyle ;D

widze, ze jednak sporty są w łaskach, to fajnie :P ale jeszcze duzo osob sie nie wypowiedziało :P
DopeStar
Student Magii

Postprzez madziairm » 19 lut 2008, o 22:04

Ja zapomniałam jeszcze wspomnieć o chodzeniu po górach ^^
Jacek Piekara napisał(a):Strzeżcie się ludzi, którzy nie mają nałogów, moi mili! Bo może się okazać, że ich tajemnice są dużo mroczniejsze, niż moglibyście przypuszczać.
madziairm żeńska
Mag II stopnia

Postprzez Corvvin » 19 lut 2008, o 22:31

Hmm u mnie ze sportami cienko.. Z łuku historycznego trochę strzelam.. Acz muszę sam przed sobą przyznać, że od jakiegoś czasu łuk głównie wisi na ścianie w piwnicy.. :oops:
Rowerem lubię jeździć sobie, po lesie zwłaszcza, acz traktuję to jako rekreację niż sport raczej.. Łażenie po górach też lubię.. ;) Piłkę gdzieś tam czasem sobie kopnę też ; )
Obrazek
Corvvin męska
Wędrowny idiota

Reputacja: trzy miliony

Postprzez tommi » 20 lut 2008, o 16:34

boże kolega nie kolego jeden pieron od czego są ochraniacze ja mam na kolana i piszczela i czasem rękawice bo można se palca wybić( bolesna) ale łatwo można nastawić (jeszcze bardziej bolesne :twisted: ) i do tego buty najlepiej korki bo się nie ślizgasz ale raz miałem glany (nikt nie chciał za blisko podejść ) a co do uszkodzeni to nie łamiesz mu ręki tylko co najwyżej go trochę po obijasz ,ale to każdy się obija (jest obijany ) u nas jest wielu chętnych więc robimy wpisowe które będzie przeznaczone na piłkę :P i tak gramy po 20 osób

ps nie kupuj jakiś porządnych ochraniaczy bo zaraz się rozwalą
tommi męska
Mag III stopnia

Postprzez kaamos » 20 lut 2008, o 22:39

Jak przyjżę się mojemu dotychczasowemu żywotowi to głównym uprawianym przezemnie sportem był e-sport w postaci Counter-Strike'a ; ) Ale aż takim geekiem nie jestem. Lubię rower, narty i z innych dziedzin rekreacji, wędrówki po górach.
kaamos
Student Magii

Postprzez P.S.Ron » 20 lut 2008, o 23:29

A Borucowi właśnie wrzucili 3 za plecy :cry:
Ładny kotlet nigdy nie jest podarkiem chybionym.
P.S.Ron
Mag II stopnia

Reputacja: 30

Postprzez madziairm » 21 lut 2008, o 14:26

Ha! Barca wygrała! <devilish laugh>
madziairm żeńska
Mag II stopnia

Postprzez DopeStar » 21 lut 2008, o 18:20

wiecie, kibice, jak to mowią...
(uwaga, fragment dla dorosłych :P )
ze sportem jest jak z seksem, lepiej uprawiac niz patrzeć :D

hmm z tego co ja się zorientowałem, tommi, to w ochraniaczach jest FA a Rugby to na twardo sie gra :D
DopeStar
Student Magii

Postprzez Mauer » 21 lut 2008, o 18:34

Rower - Dirt i BMX, dłuuugie spacery i pływanie 8-)
Obrazek
4jola napisał(a): nasz mistrz zgryźliwości...
Mauer
Śmierć szczurów

Reputacja: 53

Postprzez tommi » 21 lut 2008, o 19:56

DopeStar napisał(a):hmm z tego co ja się zorientowałem, tommi, to w ochraniaczach jest FA a Rugby to na twardo sie gra

wiem ale mnie przynajmniej nogi tak niebolą jak innych :P bo my zdobywamy mało punktów :twisted: w szkole niewolno tam niewolnu tu niewolno to my na bojsku się obijamy

tylko zeby niebyło ze ja jestem jakis dziwny :roll: i nie braci mnie za takiego co by sie tylko bił i pił 8-)
tommi męska
Mag III stopnia

Następna strona

Powrót do Luźne dysputy

Monarchia jest jak mlecze na łące. Nieważne ile głów się zetnie, korzenie tkwią stale pod ziemią i tylko czekają, by wypuścić nowe łodygi

Na glinianych nogach, dodał(a) dagmarab