Ostatnio oglądam go nałogowo, jestem przy trzecim sezonie, i z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej.
Już sama wejściówka to mistrzostwo
Grom napisał(a):Tak przejrzałem temat i albo oczy mi się zepsuły, albo jakimś cudem nikt nie wspomniał o Dexterze?
Ostatnio oglądam go nałogowo, jestem przy trzecim sezonie, i z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej.

ratharienn napisał(a):Grom napisał(a):Tak przejrzałem temat i albo oczy mi się zepsuły, albo jakimś cudem nikt nie wspomniał o Dexterze?
No, ja oglądam "Dextera". Dwa pierwsze sezony - faktycznie mistrzostwo, ale z trzecim się nie mogę zgodzić. Męczę go od czerwca, cała ta sprawa z Miguelem potwornie mnie nudzi, nic ciekawego się nie dzieje... Utknęłam na dziewiątym odcinku. Słyszałam za to, że czwarty sezon jest świetny. A teraz piąty się zaczął, więc trochę do nadrobienia jest.

4jola napisał(a):Zaczęłam "Różowe lata siedemdziesiąte".Ciekawe,czy będą wszystkie odcinki...

wakizaszi napisał(a):w oryginale znajdą się na pewno, gorzej może być z wersją polsko-języczką ;]

- I'm so excited about Star Whores.
- Fez man, it's Star Wars.

Corvvin napisał(a):Co do Różowych lat 70, rzucę moim ulubionym cytatem, oczywiście ważne w nim jest sposób mówienia Feza- I'm so excited about Star Whores.
- Fez man, it's Star Wars.

Carpe Jugulum, dodał(a) nanny_ogg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników