Dag napisał(a):Pewnego pięknego dnia też zamieszkam samaach, te marzenia.
pochwalę się - nabieram tempa w czytaniu Jasienicy i dokształcaniu się w zakresie historii.
Jeśli historia to polecam też Mariana Brandysa i jego "Koniec świata szwoleżerów"
Dag napisał(a):Pewnego pięknego dnia też zamieszkam samaach, te marzenia.
pochwalę się - nabieram tempa w czytaniu Jasienicy i dokształcaniu się w zakresie historii.
_MaLiNka_ napisał(a):od czego by tu zacząć? hm..
może od tego,że zblżają się święta i ja jako prefekcyjna pani domu,muszę napoić i nakarmić jakieś 12 osób, wszysyc zasiądziemy przy wspólnym stole i będziemy się fałszywie uśmiechać...i wszysyc mi będą mówić,że jestem nie taka jak powinnam, niestety ich małomiasteczkowy charakter i podejście do życia są dla mnie niezrozumiałe...ale każdy lubi coś innego:)
Mieszkam na wiosce , mieszkam z facetem brz ślubu i lubie wyjśc na piwo, no i mam pare zainteredsowań i jeśli dla kogośkogoś wyjście na piwo to jest manifastacja mojej niezależności to ja już podziękuje..jeśli dla kogoś fakt,że nie stoje cały dzień przy garach i wiecznie nie sprzątam to problem - to jest mi przykro ..ja tak nie potrafie żyć....
to pomarudzilam.....
_MaLiNka_ napisał(a):lubie wyjśc na piwo, i jeśli dla kogośkogoś wyjście na piwo to jest manifastacja mojej niezależności to ja już podziękuje
Dag napisał(a):
ja też pomarudzę. Muszę kupić jakiś fajny prezent urodzinowy kumpeli... i nie mam pomysłu.

Dag napisał(a):aczkolwiek rozumiem, nikt nie lubi sprzątać i gotować.
_MaLiNka_ napisał(a):właśnie Dag a ja chcę być doceniana w każdej innej niż w tej kuchenno-wychowawczej (w senisie wychowywania dziecka) kategorii:)
A marudzę na olimpiadę z polskiego. Wiedziałam, że pewnie nie przejdę do ustnego etapu, ale pocieszanie ze strony mojej rodziny może każdego wpędzić w głęboką depresję. A oni naprawdę chcą mnie pocieszyć
A marudzę na olimpiadę z polskiego. Wiedziałam, że pewnie nie przejdę do ustnego etapu, ale pocieszanie ze strony mojej rodziny może każdego wpędzić w głęboką depresję. A oni naprawdę chcą mnie pocieszyć
Ciekawe czasy, dodał(a) Dżon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]