Luźne dysputy

marudniko-pochwalnik

O wszystkim i o niczym podyskutujmy tu..

Re: marudniko-pochwalnik

Postprzez qfas » 11 mar 2010, o 16:33

Makal napisał(a):Dostałem A na WKU i latałem jak porąbany od Annasza do Kajfasza, bo im się moje świadectwo zdrowia od okulistycznego szpitala nie podobało. Ciule. Ale z A się cieszę ;f

Odkąd "A" nie znaczy "po maturze w kamasze", można się z tego cieszyć:). Ja tam, niby "A" mam, ale z moim przygotowaniem do służby wojskowej bywa różnie - z karabina postrzelam, ale żeby za bewupem biec, powtarzając za majorem jakieś przyśpiewki - to już nie bardzo. I kiedy tam jest przerwa na papierosa, hę?
II
(..)
(oo)

To królik. Przekopiuj go do do swojej sygnatury, aby pomóc zdobyć mu władzę nad światem.
qfas męska
Mag IV stopnia

Lokalizacja: Hmm... Powiedzmy, że nie powinieneś zaglądać na strych, oki?
Reputacja: 219

Reklama

Postprzez jaro_gryf_666 » 11 mar 2010, o 18:37

Nie staraj się o gorszą kategorię - z 'A' często łatwiej znaleźć robotę, a do woja już Cię i tak nie wezmą (no chyba, że sam wyrazisz chęć).
Pochwalę się, że miałem dziś udany dzień :D Tak ogólnie :)
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Postprzez Eoren » 11 mar 2010, o 19:41

ratharienn napisał(a):Też bym chciała oddać krew.

Tak sobie przez całe moje nie tak znowu długie życie myślałam: jak tylko będę pełnoletnia to zacznę oddawac krew. A tu w wieku 17 lat ze sporym kawałkiem - cukrzyca. Ot, taka ironia losu... (a mam 0 Rh+, więc byłaby dośc przydatna).
BTW jak można nie wiedziec jaką ma się grupę krwi :shock: ? Mało kto z moich znajomych wie... Dla mnie osobiście to straszne.

nieuczesana napisał(a):Wie ktoś może dlaczego rysunki z geometrii nie chcą się zrobić same?

Wiem. Dlatego, że przez wiele lat Eoren zarabiała na ich taśmowej produkcji :D . Robiłam nawet błędy na zamówienie i aranżowałam tak, że naprawdę wyglądały na dzieło osoby, która miała coś takiego zrobic.

A teraz jestem dumna z siebie/zmęczona/zadowolona. Skończyłam pisac prezentację i mieści się w 15 min! Na styk ale zawsze. Będę się musiała bardzo pilnowac bo inaczej popłynę... łoj, i to na szerokie wody tooolkienistyki...
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 288

Postprzez Makal » 12 mar 2010, o 16:24

Generalnie to się nie starałem o gorszą kategorię. Bałem się właśnie, że dostanę D, a teraz jak już woja nie ma to siara dostać D bo się chłopy śmieją, że możesz robić za dodatkowy pancerz dla czołgu ;f
Do woja swego czasu chciałem iść, jest tradycja rodzinna (dziadek był, wujo jest majorem ;f) ale nie nadaję się na WAT.
Sometimes the only sane answer to an insane world is insanity.
Makal
Mag III stopnia

Reputacja: 95

Postprzez Sushi » 12 mar 2010, o 19:48

Marud marud... Jakoś mnie martwi ten zlot znaczy bardzo się cieszę, że będę w stanie się objawić ale mam wrażenie, że moje objawienie może być raczej klasy średniej.
I, że uznacie, że nie jestem fajna :roll: . Chociaż z drugiej strony znam wielu fajnych ludzi (którzy wcale nie są fajni!) Stres jak w mordę strzelił! Co innego pisać na forum a co innego na forum się wypowiadać heh! :?
Tak wiem: będzie dobrze, będzie sympatycznie, będzie zabawnie, będzie luźno...
Ale jednak... STRASZNA ZE MNIE NEUROTYCZKA!
I z uczelni relegowali mnie dyscyplinarnie... hmmm: za zachowanie niegodne studenta...
Zmierzałam w stronę dziekanatu (dum dum dum dum) by oddać kartę i indeks... Wsiadłam do windy...
W windzie stał już jakiś facet...
Drzwi się zamykają...
FACET ŁAPIE MNIE ZA TYŁEK!!!
Uderzam go z rozmachu w kinol...
Drzwi się otwierają, facet leży na podłodze i puszcza farbę z nosa...
Za drzwiami czterech profesorów alias magistrów alias doktorów alias wykładowców, patrzą na faceta w windzie (na podłodze) i jeden z nich wykrzykuje z przejęciem: "Panie profesorze! Co się panu stało!" :shock:
A facetnapodłodzewindy alias "Panie profesorze! Co się panu stało!" na to: "ta dziefcyna mnie udefyła" (trzymając się za nos)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Uderzyłam ...onego profesora... Zostałam zakrzyczana, wylegitymowana a dzień później skreślona z listy studentów... Cóż... I tak miałam rzucać te studia, więc może to i plus, że wyleciałam z hukiem ;) + :?
Sytuacje froterystyczne i "molestowanie" (a raczej ich szybko ukrócane próby) nie są dla mnie nowością, więc moja psychika ma się dobrze.
No i jestem jedyną osobą, jaką znam, która rozkwasiła nos wykładowcy...
Nie biegaj z zapałkami matole! nożyczkami się nie baw
Sushi- Wulgarne Chamidło
wozek-dibblera-f18/topic1143.html
Sushi żeńska
Złodziejka zapalniczek

Reputacja: 264

Postprzez tommi » 12 mar 2010, o 20:19

No to masz się czym cieszyć świadczy o tym ,że masz no ładny tyłek :twisted: a tak na serio to nie masz się czym przejmować bo jutro będzie kameralnie i tak "skowyrnie"

Ja pomarudze ...jest paskudna pogoda (pomimo ,że lubię zimę i śnieg) jest zimno i jutro będe tylko chwile na zlocie ,bo obowiązki wzywają ...

Ja pochwale się napisałem spr najlepiej z klasy :lol: (nie to ,że jestem tam głupi i nic nie umie ,ale zawsze ktoś był lepszy ode mnie :roll:
tommi męska
Mag III stopnia

Reputacja: 46

Postprzez Eoren » 12 mar 2010, o 20:21

Sushi, jesteśmy z Ciebie dumni :clap: . Naprawdę.
THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
"Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside a dog, it's too dark to read."
Eoren żeńska
Bibliotekarz

Reputacja: 288

Postprzez Motopompa » 12 mar 2010, o 20:29

Ooo.
Należało mu się za zachowanie niegodne wykładowcy.
Przykro mi, że tak to się skończyło, ale i tak Cię podziwiam. :thumbup:
"Mów co uważasz, ale uważaj co mówisz"
"And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!"
Motopompa męska
Dziekan

Reputacja: 876

Postprzez grace » 12 mar 2010, o 21:43

Sushi, trzeba było na odchodne baardzo głośno rzucić coś w stylu "z tej uczelni wywalają za molestowanie". Może by się zastanowili nad tym.
kliknij >>Obrazek<< aby zobaczyć moje strony>>Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2033

Postprzez Makal » 12 mar 2010, o 23:40

Ja bym tego gościa pokazał jakiemuś koledze. Żeby mu poprawił na dole ;)
Sometimes the only sane answer to an insane world is insanity.
Makal
Mag III stopnia

Reputacja: 95

Postprzez Jahoo » 13 mar 2010, o 00:19

Pochwalnik:
Wróciłem.
Marudnik:
Znowu piszę, z tej okazji tu wróciłem. To jest okropne.
cóż? Może jakiś cytat?
You’ve got to ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Jahoo
Mag II stopnia

Reputacja: 0

Postprzez grace » 13 mar 2010, o 10:05

Jahoo, nie znamy się chyba, widzę, że Cię rok nie było, ale to chyba dobrze, ze jesteś ;)
kliknij >>Obrazek<< aby zobaczyć moje strony>>Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2033

Postprzez szkot » 13 mar 2010, o 10:16

No ja nie wiem co się dzieje. Najpierw kiniaro, teraz jahoo. Za chwilę się jeszcze pojawi P.S. Ron. Szczęka opada. NA to wygląda, że każdy od czasu do czasu na tym forum znika na trochę :)
Magia jednak ma w zwyczaju czekać w ukryciu niby grabie leżące w trawie.
szkot męska
Lu-Tze

Reputacja: 64

Postprzez jaro_gryf_666 » 13 mar 2010, o 10:32

Oby tylko kasztanowi nie odcięli kablówki... bo wróci :|
NOBODY expects the Spanish Inquisition! Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms...
jaro_gryf_666
Hiszpańska Inkwizycja

Reputacja: 380

Postprzez Corvus26 » 13 mar 2010, o 10:47

Sushi, Reakcja, jak najbardziej prawidłowa, pochwalam w zupełności. Moim zdaniem sprawa powinna chociaż odbić się echem, żeby przynajmniej jakieś podejrzenia na gościa padły, tylko to nie moja sprawa i nie chcę niczego sugerować. Może rozwalony nos, sprawi że następnym razem się zastanowi.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko?

— Albert Einstein
Corvus26 męska
Mag IV stopnia

Reputacja: 188

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźne dysputy

Każdy potrzebuje czarownicy, tyle że nie zawsze zdaje sobie z tego sprawę.

W północ się odzieję, dodał(a) Marek_Sobczak