5
"-Jakie są trzy najważniejsze rzeczy w życiu wojownika?
-Zmiażdżyć wrogów, widzieć ich na kolanach i słyszeć lamenty ich kobiet" - Conan

Lost (który zawsze będę z sentymentem wspominał) napisał(a):Ana-Lucia: Mówię idź, to idziesz, mówię stój, to stoisz, mówię skacz, to co odpowiadasz?
Sawyer: Ty pierwsza.

Robin Hood: Faceci w rajtuzach napisał(a):Lady Marian: Chcieli cię zwabić za pomocą turnieju łuczniczego.
Robin: Turniej łuczniczy?
Lady Marian: Ich łucznik jest niepokonany!
Robin: Czyżby?
Lady Marian: Robin, obiecaj, że tam nie pójdziesz!
Robin: Dobra, obecuję, że tam nie pójdziesz.
Lady Marian: Dziękuję.
Robin Hood: Faceci w rajtuzach napisał(a):Apsik:Damn, white men can't jump...

Seksmisja napisał(a):Żeby chłop z gołą babą nie mógł w windzie...eh!
Psy 2. Ostatnia krew "Wyrwałem chwasta"

Lejdis napisał(a):Pani: A geny?
Pan: Wielkie, jędrne, bezlitosne...
Pani: Wszyscy tak mówicie a potem co się okazuje? Smutny korniszonek... "

Rosette napisał(a):?/10 Nie rozumiem tego cytatu, wyrwany z kontekstu nie przedstawia żadnej wartości, ani humorystycznej, ani jakiejkolwiek innej.

Bandziorno napisał(a):-Przypomniała mi się Akcja "Kropidło". Ale wtedy kropiliśmy!
-No... To były czasy...
-Jak wczasy!
-Albo jak adidasy!
-Jutro będę miał zakwasy...

Kiler-ów 2-óch napisał(a):No i w pizdu, i wylądował. I cały misterny plan też w pizdu

One flew over the cuckoo's nest napisał(a):Ale to wszystko prawda, nawet jeśli nie miało miejsca

Pitch Black napisał(a):Myślisz, że ktoś może spędzić życie w wiezieniu z wędzidłem w gębie i nie wierzyć? Myślisz, że mógłbym zacząć życie na śmietniku z pępowiną wokół szyi i nie wierzyć? Wszystko ci się pomieszało, święty człowieku. Wierzę w Boga i nienawidzę tego drania...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników