To może przykład(osoba, która odpowiedziała rzuca swoje pytanie):
Czy byłbyś/byłabyś w stanie porzucić swojego kochanego zwierzaka za 1mln USD?

Corvus26 napisał(a):Tak, ale w wąskim korytarzu![]()

dessdemoona napisał(a):Czy był(a)byś w stanie zrezygnować dożywotnio(!) z jakichkolwiek trunków zawierających alkohol lub/i kofeinę za dożywotnią(!) pensję w wysokości 10 tys. złotych miesięcznie?

Dżon napisał(a):Kumplowi udało się polizać swój łokiećMusiałem draniowi piwo postawić
Corvus26 napisał(a):Tak, ale w wąskim korytarzu![]()
Eoren napisał(a):Ja wymyśliłam, że trzeba się jedną dłonią złapac na wykusz okna lub drzwi i w ten sposób wygrałam kiedyś zakład
Corvus26 napisał(a):znam kilka osób co nie piją w ogóle. Chciałbym mieć taki silny charakter...
Corvus26 napisał(a):Czy był(a)byś w stanie wytrzymać 15 minut w lodowatej wodzie za pół litra?

Corvus26 napisał(a):Czy był(a)byś w stanie wytrzymać 15 minut w lodowatej wodzie za pół litra?
Motopompa napisał(a):Czy był(a)byś w stanie sprzedać swoją kolekcję Pratchetta za 100% jej wartości?

dessdemoona napisał(a):Czy był(a)byś w stanie zrezygnować dożywotnio(!) z jakichkolwiek trunków zawierających alkohol lub/i kofeinę za dożywotnią(!) pensję w wysokości 10 tys. złotych miesięcznie?

grace napisał(a):Czy był(a)byś w stanie zjeść podejrzanie wyglądające danie w Chinach (zawartość może być trudna do określenia i zdecydowanie nie znana) za samą możliwość pojechania tam?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników