Jako, że jestem cywilizowaną małpą i najpierw się rozejrzałem zanim postanowiłem zacząć epatować sobą na forum, to zgodnie z regułami i ogólnie pojętą kulturą witam się z gawiedzią forumową.
Tym, że jednym z hobby jest Pratchett raczej nikogo nie zaskoczę, więc o tym nie piszę. Ale poza tym lubię się poganiać po lesie z zabawkami na plastikowe kulki (lub jak to bardziej "komandoscy" nazywają - zajmuję się airsoftem). Zarówno w jednym, jak i w drugim przypadku trwa to już koło parunastu lat, więc myślę, że można spokojnie założyć, iż odbiła mi zdrowo korba.
Poza tym kręci mnie wszystko, gdzie można się naganiać i umęczyć, więc czytelnictwo (nie, nie tylko Pratchetta) jest lekkim ewenementem.
Prywatnie studiuję (a w każdym razie przychodzę czasem na uczelnię), pracuję (tu już wybiórczo się nie da podejść), a w chwilach wolnych zawodowo się obijam i robię bałagan. Prowadzę również wykłady z zakresu "jak robić, żeby się nie narobic" oraz "co masz zrobić dziś zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego".
Jeśli ktoś chciałby o coś jeszcze zapytać, proszę śmiało, pod warunkiem, że przy czytaniu pytania nie będę zbyt zmęczony/zdumiony/wkurzony* żeby odpowiedzieć.
Pozdrawiam,
Marcel
*Nie skreślać, nic nie jest niepotrzebne.