hmm siedzę teraz przed kompem i zastanawiam się, gdzie mam cokolwiek napisać, szczerze to właściwie nigdy nie byłem na żadnym forum i mam spory problem ;/
Gdziekolwiek.. najlepiej spamuje się w luźnych dysputach i grach forumowych, zacznij a potem będzie już z górki
szukam w życiu odrobiny magii-szczegółów drobnych jak kwiaty konwalii Dźwięk w ołowianej tubie rozchodzi się lepiej niż w wielorybie. Prawda Motopompa? Motopompa, powiedz im że to prawda..
Witaj Jimie w naszym teamie (sorki nie mogłam się opanować) . Pisz, nie przejmuj się, widać,że się starasz, będzie dobrze. Nie pożałujesz - lepszego forum nigdzie nie znajdziesz
Wiele może się zdarzyć pomiędzy suknią a szafą. / T.Pratchett Biedny kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby. / S.J.Lec Pizza i"Dirty Dancing"!... / Ratharienn
Nie wiem co by tu napisać mądrego, więc wstawiam żółwia Janusza. ______________♏ ಠ_ಠ+++Błąd: brak sera+++ ‘‘And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!’’
(...) jeśli nie wiemy, skąd przychodzimy, to nie wiemy, gdzie jesteśmy, a jeśli nie wiemy, gdzie jesteśmy, to nie wiemy, dokąd zmierzamy.A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza, to prawdopodobnie zmierza w złym kierunku.
ja mu mówię dopraw se na talerzu bo dzieci przecież jedzą on nie jest sam nie może wymagać żebym ja wszystkim ostro gotowała a na dwa garnki no luuudzie przesada
Śmierć stał za pulpitem i studiował mapę. Spojrzał na Morta nieobecnym wzrokiem. NIE SŁYSZAŁEŚ PRZYPADKIEM O ZATOCE MANTE?- zapytał. -Nie, proszę pana. SŁYNNA KATASTROFA MORSKA -Zdarzyła się tam? ZDARZY, wyjaśnił Śmierć, JEŚLI TYLKO ZNAJDĘ TO PRZEKLĘTE MIEJSCE