4jola napisał(a):Nie popełniaj grzechu zaniechania!
Grzechu jako ateista popełnić nie mogę, ale nie o tym. Zaniechałem z próby, ponieważ osoby z dużo lepszymi wynikami się nie dostały się nigdzie w pobliżu, a nie wyobrażam sobie mieszkania w innym mieście niż Warszawa (w Polsce), chętnie bym wyjechał za studiami do takiego UK, ale nie mając żadnej gwarancji, i co najważniejsze, pieniędzy na wyjazd (chociaż gdyby gwarancja była, na pewno szmal by się znalazł

, byłoby to co najmniej „lekkomyślne” (łagodnie mówiąc).
Olala napisał(a):Proszę o doprecyzowanie ulubionych kapel i... raperów
Już się robi – Kapele: Iron Maiden, Metallica, Nirvana, Korn, Guns n' Roses, System of a Down, Judas Priest, Scorpions, Slipknot, Red Hot Chilli Peppers, Rage Against The Machine, Offspring, Muse, Tool, Black Sabath, Ozzy jako taki, Marilyn Manson, Celdweller, Depeche Mode, Killswitch Engage... Z nieco spokojniejszych rytmów, Oasis, Aerosmith, Queen.
Raperzy: O.S.T.R, Eldo, Grammatik, Bez Cenzury, Paktofonika, Kaliber 44, i nie można zapomnieć o genialnej w progresywny sposob Formacji Cmentarz... I w zasadzie tyle z Polskich, celowo pomijam tych którzy poszli w „tany” i zaczeli robic czysto komercyjnie, pieprzac swoj wizerunek i dorobek (via. HG, Peja, Sokol itp.).
Zagraniczni: Eminem, 2pac, Notorious B.I.G, Dr. Dre, Wu-Tang Clan, Ice Cube...
Inne rodzaje muzyki (głównie rożne rodzaje electro): Prodigy, Funkadelic, Ace Ventura, Infected Mushroom, Teebee, Yhunykx, Gataka, Lish, Astrix, Gorillaz, Felix Krocher, Viper XXL, Dj Arcane.
Leciałem z pamięci, i z płyt które mam pod ręką, więc na 100% nie ma na tej liście wszystkiego...
Drużyna: tutaj nie mam wyboru, Legia, jako ze mieszkam w miejscu gdzie wszyscy kibicują właśnie jej.
Ogólnie nie lubię piłki nożnej, wole sporty walki, szczególnie boks.
A piłkę może bym zdzierżył, ale studiując i mieszkając na wyspach, gdzie faktycznie jest jakiś poziom.
Tak to, kibicowanie w naszym kraju idzie na zaawansowany masochizm...