ojej ależ się tu pozmieniało! Od czego by tu zacząć? na pewno od WIELKIEGO PODZIĘKOWANIA dla Kingi i Corvvina dzięki którym znowu się zalogowałam pomimo tego, że hasło przepadło gdzieś w zakamarkach pamięci. Jesteście najlepsi
No wiec jestem Anima zwana Wiedźmą. Swego czasu dość aktywna na forum, potem niestety w wyniku różnych magicznych powikłań zniknęłam. Ale powracam,na razie raczej skromnie, bo matura za pasem i muszę (a przynajmniej powinnam
Coś o mnie.. trochę szurnięta,zapominalska spóźnialska i nieogarnięta. Pratchett w moim sercu dzieli miejsce z Gaimanem i Edgarem Allanem Poe. Uwielbiam filmy,najbardziej arcydzieła tworzone przez Tima Burtona. Jeśli muzyka to na pierwszym i bezkonkurencyjnym miejscu Reggae.. choć słucham wielu gatunków- od punk rocka po hip hop . Lubie rysować, malować, lepić, dłubać..wszytko co wymaga użycia rączek i wyobraźni. No i ze względu na swój wegetarianizm nie najgorzej gotuję (uczestnicy zjazdu w łodzi może jeszcze pamiętają kotleciki z soczewicy). No to na tyle..
a więc kłaniam się