Niech to, znowu się spóźniłem. Przepraszam! Rath, wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin. Obyś stu lat dożyła w dobrobycie i szczęściu, wiernych przyjaciół miała, zachowywała pogodę ducha i spełniała swoje marzenia.
Oł maj gad!Spóźniłam się,ale zaręczam,że bardzo szczerze i od serca(i reszty wnętrzności)życzę samego dobrego!!!Rath-NATCHNIENIA!Wiesz o czym piszę,prawda?
"Ideały to piękna rzecz, tylko ta siódma góra i siódma rzeka cholernie daleko!"
Dzięki wielkie =). Imprezę zrobiłam parę dni temu i jakoś ją przeżyłam, choć początkowo nie byłam pewna, czy aby na pewno. Czeka mnie jednak jeszcze spotkanie z dziadkami i nie wiem, czy takie podniecenie wytrzymam...
Uuu, takie podwójne urodziny? Fajnie! Jolu - przede wszystkim możliwości bycia obecną na kolejnym forumowym zlocie ^^ A tak poza tym, byłoby dobrze gdyby zdrowie i humor dopisywały Skellu - niech ci spotkania rodzinne lekkimi będą. I oby ci się!
"Mów co uważasz, ale uważaj co mówisz" "And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!"
O, dziewczyny świętują! Wszystkiego podwójnie najlepszego, samych radości dzisiaj i przez cały rok, prezentów, sukcesów, Pratchettów oraz innych uciech tego świata Wam życzę.
CIĘŻAR NIE MA TU NIC DO RZECZY. MÓJ WIERZCHOWIEC PRZENOSIŁ ARMIE. PRZENOSIŁ MIASTA. PRZENOSIŁ WSZYSTKIE ISTOTY, KIEDY NADESZŁA ICH GODZINA, oznajmił Śmierć. ALE WAS TRZECH NOSIŁ NIE BĘDZIE. -Dlaczego nie? TO KWESTIA SPOJRZENIA NA SPRAWĘ. -No to nieźle będziemy wyglądać- mruknął z przekąsem Wojna- Jeden Jeździec i Trzech Pieszych Apokalipsy.